| Ankieta: Czy zachowanie użytkownika Krisrob, jest podstawą do usunięcia go z forum?Ankieta jest zamknięta. | |||
| Tak | ![]() ![]() |
9 | 90.00% |
| Nie | ![]() ![]() |
1 | 10.00% |
| Razem | 10 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Ankieta jest zamknięta. Ankieta: Czy zachowanie użytkownika Krisrob, jest podstawą do usunięcia go z forum? |
|||
| Tak | ![]() ![]() |
9 | 90.00% |
| Nie | ![]() ![]() |
1 | 10.00% |
| Razem | 10 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
|
[Ankieta] Usunięcie użytkownika Krisrob z forum n-kasa
|
|
18-03-2011, 22:47
|
|||
|
|||
|
Moja tolerancja na bezczelność tego użytkownika się już skończyła, bezpodstawnie oskarża mnie, oczernia moje dobre imie, pisząc we wszystkich postach "123 bux wierna kopia neobuxa, onbuxa" tylko że tytuł mojego tematu brzmi zupełnie inaczej. Kolega nie ma argumentów by wziaść udział w jakiejkolwiek dyskusji i wszędzie wypisuje to samo, oczerniając mnie.
Chce, a właściwie w tym momencie już żądam by ten użytkownik został wyrzucony z n-kasy.pl bo moja cierpliwość się już skończyła. Przyjrzyjcie się co wypisuje, sprawa już niedotyczy tylko mnie, ale również innych użytkowników, każdy kto napisze że czeka na wypłate albo coś co mu psuje temat o buxie jest atakowany, najlepsze jest to że większości tych użytkowników których atakuje w ogóle nie znam: http://n-kasa.pl/Thread-supbux-com-buxhost http://n-kasa.pl/Thread-najobux-buxhost I tu link do tematu który ten użytkownik stosuje do oskarżania mojej osoby: http://n-kasa.pl/Thread-123bux-totalna-n...ght=123bux Zwróćcie uwagę na tytuł, napisałem tam "coś jak" i nie moja wina że idiota nie rozumie tego stwierdzenia albo celowo je usuwa oczerniając moje imie pisząc że napisałem wprost "kopia neobuxa/onbuxa" Przypominam jednocześnie, że 123bux oznaczyłem jako scam szybciej niż na ptc-investigations, bo zawsze cenie sobie rzetelność podawanych przez siebie informacji dla innych. Kolegę widocznie to boli, że sprawdziłem jego bux dokładniej, i wykryłem powiązania ze scamami z przeszłości, i teraz się próbuje nieudolnie zemścić. |
|||
|
Reklama
|
|
|
|
18-03-2011, 22:56
|
|||
|
|||
|
RE: [Ankieta] Usunięcie użytkownika Krisrob z forum n-kasa
jestem za ;-)!
|
|||
|
18-03-2011, 23:53
|
|||
|
|||
|
A ja zaznaczyłem "nie"
uważam, że gość powinien odpocząć od forum - tzn. ban tymczasowy, jeśli wróci i zrozumie swój błąd zostanie - jeśli nie to dostanie bana stałego.
|
|||
|
18-03-2011, 23:58
|
|||
|
|||
|
jestem za tym jak asot, każdemu należy się szansa.
|
|||
|
19-03-2011, 00:37
|
|||
|
|||
|
Jaka szansa? Przecież on cały czas robi to samo?! Nie widzicie tego że burakowi próbuje się coś wytłumaczyć a on robi ciągle to samo? Już jedną szanse dostał jak Matif usunął jego i moje posty, ale burak nadal robi to samo, ja przez ten czas milczałem.
|
|||
|
19-03-2011, 00:57
|
|||
|
|||
|
Moim zdaniem powinno się tego dzieciaka wyrzucić z forum bo tylko niepotrzebne spięcia są. Ban na stałe bo przecież łamie jasno zasady obrażając innych.
|
|||
|
19-03-2011, 08:52
|
|||
|
|||
|
Proponuje ban na IP na pół roku, może dorośnie.
![]() ..:: - STRUKTURA CLIXSENSE - ::.. |
|||
|
19-03-2011, 10:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-03-2011 10:15 przez Zaber.)
|
|||
|
|||
|
Nie wiem po co ta ankieta
W regulaminie jest wyraźnie że nie można obrażać innych użytkowników tym bardziej z ekipy forum, dlatego ten koleś już dawno powinien być usunięty. Trance jesteś super modem, masz władze więc działaj. Mnie jak by ktoś obraził od razu by wyleciał, chyba że był by kimś ważniejszym na forum to może by stracił tylko rangę ![]() Co do bana na IP to może dopiero jak by ponownie założył konto i obrażał na nowo. Ps: Przeczytałem te jego posty i nie mogłem się powstrzymać, już zbanowany ![]() Tylko nie wiem co z jego tematami zrobić. |
|||
|
19-03-2011, 10:30
|
|||
|
|||
(19-03-2011 10:00)Zaber napisał(a): Tylko nie wiem co z jego tematami zrobić. Jak to co zrobić? Też wywalić!
Zostań infobrokerem - zarabiaj na informacji! |
|||
|
19-03-2011, 10:34
|
|||
|
|||
|
Gdzie są reflinki to usnąć, a resztę zostawić - no chyba, że śmieciowe treści
Darmowy katalog SEO - Master-SEO.pl Najlepsze forum webmasterskie w sieci! |
|||
|
19-03-2011, 10:35
|
|||
|
|||
|
usunięte
|
|||
|
19-03-2011, 12:26
|
|||
|
|||
|
Ja proponuję zrobić teraz temat "kto pierwszy ten lepszy" i w jego tematy wlepić reflinki innych użytkowników którzy się pierwsi zgłoszą
Pomagam w JSS-Triper (JustBeenPaid) Inwestycje 2% przez 75 dni. Więcej info na blogu: giddy.pl lub na GG: 41269307 |
|||
|
19-03-2011, 20:28
|
|||
|
|||
|
Wiem że mam prawo wypieprzyć takiego użytkownika samemu, chce jednak by delikwent wiedział że są ludzie którzy też za mną stoją murem, bo niestety ale samemu walczyć z kimś takim jest ciężko, nie mam ochoty potem się wszystkim tłumaczyć dlaczego go zbanowałem i słuchać że nadużywam swoich uprawnień, stąd stwierdziłem że lepiej by decyzje podjęła wspólnota.
|
|||
|
19-03-2011, 20:44
|
|||
|
|||
|
Ale to nie było by zbanowanie bezpodstawne bo koleś złamał regulamin a Ty pilnujesz porządku na forum więc nikt by nie mógł mieć pretensji.
Jeżeli w ogóle ktoś by to zauważył oprócz samego zainteresowanego.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| wasza-kasa.pl | kolak | 5 | 782 |
25-12-2011 21:21 Ostatni post: Batto123 |
|
| Poddzial SCAM w forum HYIP | canis | 2 | 294 |
30-11-2011 19:55 Ostatni post: canis |
|
| Pytanie o usunięcie wątku | usesomebody | 5 | 451 |
17-04-2011 18:11 Ostatni post: usesomebody |
|
| Opinia o forum | zimny88 | 4 | 819 |
20-07-2009 10:18 Ostatni post: Zaber |
|
| Wleczące się forum... | Athemis | 3 | 580 |
02-03-2009 22:02 Ostatni post: Athemis |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: banner_468x80_C.gif]](http://www.fileserve.com/images/banner_468x80_C.gif)

![[Obrazek: 1_1326664721_582_gifik.gif]](http://images.get3.eu/userimages/registered/1_1326664721_582_gifik.gif)
![[Obrazek: n49sol.jpg]](http://oi52.tinypic.com/n49sol.jpg)