Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odpowiedz Odpowiedz
[SCAM] arbs.ws
08-12-2011, 23:21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-02-2012 20:32 przez Matif.)
Post: #1
arbs.ws
Strona: arbs.ws

Status: PROBLEM

Wpłata minimalna: 10$

Formy płatności: Liberty Reserve, Alertpay, Perfect Money

Plany inwestycyjne:
  • 3,5% tygodniowo, dożywotnio (lifetime)
  • 4,5%-9% tygodniowo, przez 52 tygodnie

Program zajmujący się tzw. surebetami – czyli w wolnym tłumaczeniu ‘pewnymi zakładami’, znanymi także pod nazwą zakładów arbitrażowych. Surebety polegają na obstawieniu wszystkich opcji zakładu u różnych bukmacherów, tak by niezależnie od wyniku zainkasować kilka procent zysku. Poniżej przedstawiam przykład dla lepszego zrozumienia na czym to polega:

Załóżmy, że obstawiamy mecz Kurnikova vs Radwanska:
bukmacher A oferuje kurs za wygraną Kurnikovej równy 2,10
bukmacher B oferuje kurs za wygraną Radwańskiej równy 2,05

Obstawiamy za 1zł wygraną Kurnikovej u bukmachera A i jednocześnie również za 1zł wygraną Radwanskiej u bukmachera B.

W sumie postawiliśmy 2zł, w przypadku wygranej Kurnikovej, bukmacher A wypłaci nam 2,10zł – czyli zarobimy 5%. W przypadku wygranej Radwanskiej, bukmacher B wypłaci nam 2,05zł, czyli zarobimy 2,5%.

To właśnie jest istota zakładów arbitrażowych, niezależnie od wyniku, zawsze się zarabia.

Jest to drugi z trzech najpewniejszych programów mojego portfolio inwestycyjnego.

http://pl.einvestors.eu - portfolio inwestycyjne
http://www.justbeenpaid.com/join.cgi?r=GtyX7wN99L&p=&c= - 2% dziennie przez 75dni
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Reklama
02-01-2012, 14:39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-01-2012 14:43 przez 8gruzin8.)
Post: #2
RE: arbs.ws
Link nie działa
Ten z poczatku postu
Może coś więcej nam opowiesz o tym ciekawym programie
Np. czy jest program polecajacy na którym mozna coś zarobić, od kiedy to działa i ile przewidujesz, że pociągnie.
Pozdro

http://www.zurker.eu/i-16456-entvrsoizb dziś jesteś wart 1$ ile bedziesz wart za rok ??, http://www.justbeenpaid.com/?r=y431FqOfKx 10$ za free
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-01-2012, 21:24
Post: #3
RE: arbs.ws
To już (chyba) niestety scam ... a zapowiadał się tak świetnie, największe rozczarowanie roku 2011 ...

http://pl.einvestors.eu - portfolio inwestycyjne
http://www.justbeenpaid.com/join.cgi?r=GtyX7wN99L&p=&c= - 2% dziennie przez 75dni
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-01-2012, 22:27
Post: #4
RE: arbs.ws
popraw status na "chyba płaci" :D
przed upewnieniem się na 100% ;p

tak w ogóle to zaczynam się bać o JSS :D skoro tak fajnie przemyślany hyipd upadł ;D

Pomagam w JSS-Triper (JustBeenPaid) Inwestycje 2% przez 75 dni.
Więcej info na blogu: giddy.pl lub na GG: 41269307
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
02-01-2012, 22:35
Post: #5
RE: arbs.ws
Pomysł to nie wszystko. Odpowiedzialna administracja też się liczy.

http://www.jsstripler.yoyo.pl/ Zarabiaj 2% dziennie - 60% miesięcznie.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-01-2012, 00:07 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2012 00:08 przez canis.)
Post: #6
RE: arbs.ws
Jeśli upadł ( a wszystko na to wskazuje) to myślę, że ktoś z 'administracji' zwinął się z kasą i zostawił resztę na lodzie ...
Na szczęście w moim wypadku zyski z innych programów pokryły z nawiązką ewentualną stratę z arbs ...

http://pl.einvestors.eu - portfolio inwestycyjne
http://www.justbeenpaid.com/join.cgi?r=GtyX7wN99L&p=&c= - 2% dziennie przez 75dni
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-01-2012, 00:42
Post: #7
RE: arbs.ws
Przy tego typu programach ryzyko zawsze drzemie :D

Adailycash!!! ==> 3% DZIENNIE! https://adailycash.com/?ref=1175

Jss Tripler 2% DZIENNIE - 60% MIESIECZNIE! Zapisz sie ZA DARMO!
http://www.polska.jsstripler4u.com
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

zarabianie przez internet

Tasks