Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odpowiedz Odpowiedz
aukcjekredytowe.pl PP na bloga, forum czy stronę- duże prowizje
16-05-2010, 19:59 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-05-2010 20:01 przez Matif.)
aukcjekredytowe.pl PP na bloga, forum czy stronę- duże prowizje
Witam.

Chciałbym zaprosić wszystkich chętnych do zarejestrowania się w programie partnerskim Aukcji Kredytowych. Jest to innowacyjny program dla klientów.

Potencjalny klient, który kliknie w wasz banner lub link i złoży wniosek o kredyt [podaje kwotę jaką chcę, raty itp.] dostaje oferty z banków. Jeżeli wybierze, którąś dostajecie prowizję. W zależności od banku od 0,2% do 0,6%. Może mały % ale jeżeli weźmie kredy hipoteczny na 300tyś to macie średnio 1500zł na rękę Uśmiech

Przy minimalnym nakładzie pracy. Wiadomo, że hipoteczne często się trafiać nie będą ale jak się trafi to kasa niezła.

Dla uczestników PP ważna sprawa to, że przy polecaniu kogoś Tworzą się grupy. Im większa grupa tym prowizje pojedyncze dla każdego są większe. Do tego istnieje poprzez PP możliwość kontaktu co wpływa na mobilizację grupy. Zapraszam was do dołączenia do mojej grupy. Link jest Tutaj: http://www.aukcjekredytowe.pl/program-pa.../rec/1/682 Dla każdego kto się zapiszę wyślę poradnik jak efektywnie dobierać reklamy.

Każdy kto uczestniczy na jakimś forum zawsze może wstawić link w stopkę i czekać aż coś się trafi. Kasa zawsze jakaś będzie Uśmiech

Dlatego zapraszam wszystkich do rejestracji.

Pozdrawiam
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Reklama
25-05-2010, 18:50
RE: aukcjekredytowe.pl PP na bloga, forum czy stronę- duże prowizje
Jestem zapisany do tego programu kilka miesięcy, jak na razie nic jeszcze nie zarobiłem.

Wstawiony mam ich banner na mojej bramce sms (link dostępny jest w siygnaturce). Ładnie się wpasował w mój szablon ;)

Znam jedną osobę, która zarobiła na tym programie 1500zł za jeden polecony kredyt.

Twoja darmowa bramka sms - wysyłaj sms-y
Dowiedz się jak zarobić pieniądze w Internecie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
16-10-2011, 02:21
RE: aukcjekredytowe.pl PP na bloga, forum czy stronę- duże prowizje
Czy ten program jest taki dobry? Macie już z niego jakieś dochody?

__
Skrypty i usługi dla pozycjonerów
Porady Prawne
Tanie przesyłki kurierskie
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz Odpowiedz