Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odpowiedz Odpowiedz
Auto-surf.com.pl
26-07-2011, 16:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-07-2011 18:04 przez laki992.)
Thumbs Up Auto-surf.com.pl
Jeśli posiadasz własną stronę www i chcesz zwiększyć ruch na niej i uzyskać unikalne wejścia (sprawdza się przy CPM Profit) to wystarczy, że umieścisz swoją stronę w Auto Surfie i przydzielisz jej punkty.
[Obrazek: bannera.gif]

Auto Surf - jest to system wymiany ruchu na stronach, specjalny skrypt przełącza nas pomiędzy stronami i tak użytkownicy zdobywają punkty oraz symulują wejście na stronę co zwiększa jej liczbę odwiedzin.

Reflink:Link do rejestracji!

Typ: Autosurf
Ratio 5:4
1 odwiedzenie: 0.8 pkt
Poleceni: 12.5%
Czas/Timer: 20 sekund

Uwagi:
- Na start dostajemy 300pkt = 300 wyświetleń
- Bardzo dużo użytkowników co gwarantuje nam ok. 300 uniqów dziennie
- Wymiana punktów na reklamy:
PTC ,Odwiedziny w surfie, wyświetlanie bannera w autosurfie
- Zdobywamy punkty za:
Klikanie w reklamy PTC, Surfowanie
- Możliwość zakupu punktów poprzez PayPal, DotPay (karty itp.)

1 wyświetlenie naszej strony kosztuje: 1pkt
1 wyświetlenie bannera: 0.25 pkt
1 wyświetlenie reklamy PTC: ustalamy sami punkty za kliknięcie
[Obrazek: bannera.gif]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Reklama
27-07-2011, 15:23
RE: Auto-surf.com.pl
CM profit zakazuje uzywania autosurferow. Od niedawna korzystam z tego surfera, statystyki z programu nie pokrywaja sie ze stat24. Poza tym malo uzytkownikow, co za tym idzie jeden klient oglada nasza strone co kilka minut. Liczba odslon strony jest duza, ale unikalnych uzytkownikow jak na lekarstwo...

Proste zarabianie w internecie | Najlepsze programy
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
27-07-2011, 16:21
hahah freedollars to rzeczywiście widać ze korzystasz... Mało użytkowników?? Skoro ok. 300- 400 uniqów z tego surfa to mało heh to szkoda się wypowiadać... Mało użytkoników to masz na wypromuj.net lub surfik.net. Auto surf to polski surf z największą liczbą użytkowników kolego.
27-07-2011, 18:37
300-400 uniqow masz w pierwszym dniu, jesli wszyscy uzytkownicy beda mieli wlaczonego surfera. A ile masz w kolejnych dniach??? Przeciez nie wszyscy sa tacy dobrzy ze czyszcza ciasteczka po kazdej sesji... Zainstaluj sobie dobre statystyki...

27-07-2011, 18:52
kolego ja nie operuje na statystykach stat24.com tylko mam pakiet premium na obsługę moich stron w stat24.pl i jest wszystko dokładnie zliczane więc wiem z jakiej strony mam przekierowania... Każdy ma swoje zdanie jak dla mnie jest to jak najbardziej przydatny serwis.
28-07-2011, 14:35
Zaleta programu sa reklamy PTC. Przynajmniej wiadomo ze ktoś siedzi przed kompem i jest nikla szansa ze odwiedzi wiecej niz jedna podstrone. Przydal by sie jakis polski Manualsurf...

28-07-2011, 16:07
Fajnie by było Uśmiech ale na razie mamy tylko tyle Uśmiech :P
29-07-2011, 22:37 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-07-2011 22:37 przez full2000.)
(27-07-2011 15:23)freedollars napisał(a):  ...Od niedawna korzystam z tego surfera, statystyki z programu nie pokrywaja sie ze stat24. Poza tym malo uzytkownikow, co za tym idzie jeden klient oglada nasza strone co kilka minut. Liczba odslon strony jest duza, ale unikalnych uzytkownikow jak na lekarstwo...

(27-07-2011 18:37)freedollars napisał(a):  300-400 uniqow masz w pierwszym dniu, jesli wszyscy uzytkownicy beda mieli wlaczonego surfera. A ile masz w kolejnych dniach??? Przeciez nie wszyscy sa tacy dobrzy ze czyszcza ciasteczka po kazdej sesji... Zainstaluj sobie dobre statystyki...

Nie wypisuj głupot. Z wszystkich auto-surfów z których korzystam/korzystałem - właśnie z tego było najwięcej unikalnych odwiedzin dziennie(nie tylko pierwszego dnia). Statystyki Google Analytics.
Auto-surf.com.pl to na dzień dzisiejszy najlepszy polski auto-surf.

Pozdrawiam.

Zapraszam

kasa-z-neta.pl
30-07-2011, 07:47
W pełni popieram, kolegę wyżej! Uśmiech
13-08-2011, 19:28
Mi czasem udawało się nawet zdobyć 500-600 uniqów dziennie (surf chodził mi 24h) Uśmiech

[Obrazek: anim_01.gif]
Zbieraj kody ,wypłacaj pieniądze !
24-08-2011, 11:35 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-08-2011 11:42 przez freedollars.)
Tacy jestescie madrzy a ja obecnie mam problem bo spadlem w wyszukiwarkach, z tego co szukalem w necie to najprawdopodobniej przez autosurf:
Kod:
http://peb.pl/tworzenie-stron/1059785-problem-z-google-i-yahoo.html
Mam pytanie czy ktos probowal zrobic przekierowanie ze strony ktora dostala akceptacje, na inna strone, z reklamami?
Tlumacze o co chodzi. Autosurfy akceptuja tylko strony ktore nie obciazaja za bardzo programu lub nie lamia ramki do naliczania i wyswietlania stron. Dodaje wiec strone ktora spelnia regulamin programu, po akceptacji zmieniam kod na zaakceptowanej stronie tak, ze po 5sek przekierowuje ruch na inna strone ktora juz nie koniecznie spelnia regulamin, ale generuje wieksze zyski.

19-09-2011, 12:29
aktualnie ile można zdobyć uniqów w tym surfie?
500 ?
Odpowiedz Odpowiedz