|
Bet-At-Home.com - Bonus Powitalny 50%
|
|
09-07-2009, 22:33
|
|||
|
|||
|
Bet-At-Home.com - Bonus Powitalny 50%
Zgarnij Bonus powitalny 50%!
Uwaga sportowi eksperci: od bet-at-home.com otrzymasz po dokonaniu pierwszej wpłaty automatycznie bonus powitalny 50%. Wybierz więc jedną z form wpłaty i wpłać na swoje konto gracza. Gdy wpłata pojawi się na Twoim koncie zgarnij 50% Bonusu następująco: Wejdź na "Moje konto/Wpłata Wypłata/Realizacja bonusu" i wpisz słowo FIRST, a połowa kwoty Twojej wpłaty zostanie automatycznie przelana jako bonus na Twoje konto. Nie pozwól by Bonus powitalny przeszedł Ci koło nosa â bet-at-home.com gwarantuje Ci dużo emocji oraz najbardziej przyjazny regulamin promocji na rynku â załóż się! Więc na co jeszcze czekasz? Zgarnij bonus już teraz! REJESTRACJA:CLICK *Regulamin promocji: * Akcja "Bonus powitalny" jest ważna od dnia 18.05.2009 (godz. 12:00) * Bonus powitalny jest ważny tylko na pierwszą wpłatę. Maksymalna kwota bonusu to 50PLN. W przypadku wpłat powyżej 100PLN, do konta gracza zostanie dopisana tylko kwota bonusu w wysokości 50PLN. * Wpłacona kwota â łącznie z dopisanym bonusem â musi zostać trzy razy postawiona w zakładach sportowych przed możliwością wypłaty. * Przy wpłacie poprzez âMoneybookersâ bonus powitalny jest ważny tylko, gdy konto gracza zostało zarejestrowane po 28 stycznia 2009 (godz. 00:00). * Zarówno dla zakładów pojedynczych jak i kombinacyjnych wymagany jest minimalny kurs 1,5. * Bonus powitalny dotyczy tylko i wyłącznie zakładów sportowych. Bonus powitalny nie dotyczy kasyna, pokera jak i wyścigów psów. * Bonus powitalny może zostać wykorzystany tylko i wyłącznie w jednym gospodarstwie domowym na jednym koncie gracza i musi zostać wykorzystany najpóźniej do 10dni od momentu zaksięgowania wpłaty na koncie. * W przypadku podejrzenia nadużyć (np. wiele kont gracza na różne dane osobowe, itp.), bet-at-home.com zastrzega sobie prawo do anulowania kwoty bonusu i anulowania wynikających z niego wygranych. * Bonus powitalny nie może być łączony z innymi akcjami promocyjnymi. * bet-at-home.com zastrzega sobie prawo do zakończenia akcji promocyjnej w każdej chwili. * Bonus powitalny księgowany jest tylko w przypadku, gdy wcześniej nie została zlecona wypłata. |
|||
|
Reklama
|
|
|
|
23-08-2009, 15:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2009 21:39 przez Zaber.)
|
|||
|
|||
|
Bonus dla nowych klientów +100% Gratis!
Opis bukmachera :
Bet-at-home to znany i renomowany Bukmacher. Bukmacher cieszy się niezwykle dobrą opinią, ze względu na bogatą ofertę zdarzeń. Dodatkowo kursy u tego Bukmachera, są bardzo wysokie. Możemy typować co jakiś czas coraz popularniejsze zakłady live.Bet-at-home na pierwszym miejscu stawia potrzeby klienta. Już od dość dawna aktywny jest bonus pierwszej wpłaty. Można stawiać również Wyścigi psów, które odbywają się co kilka minut. Warto codziennie logować się na swoje konto, ponieważ 50 Euro dziennie, z kumulacją jest do zdobycia, wystarczy odrobinę szczęścia. I. Rejestracja 1. Wejdź 2. Wybierz język Polski 3. Następnie kliknij na Rejestracja 4. Podaj dane osobowe 5. Wejdź na e-maila 6. Aktywuj konto II. Wpłata Środków 1. Logujemy się na nasze konto 2. Wybieramy Konto ---> Wpłata 2b. Wpłaty dokonać możemy przez : * MooneyBookers [min. wpłaty 10zł natychmiast] * Bonu bonusowego * Karty Kredytowej * Bonu UKASH * Przelewu Bankowego [min. wpłaty 10zł max.3dni] * Przelewu paysafecard III. Wypłata Środków 1. Logujemy się na nasze konto 2. Wybieramy Konto ---> Wypłata 3. Wypłacamy pieniądze poprzez MooneyBookers, lub przelewem bankowym. 3b. Uwaga! Nie ma minimalnej kwoty wypłaty 4. Czekamy, aż pieniądze są na naszym koncie. IV. Promocje/Bonusy *Aktualnie w Bet-at-home, aktywny jest bonus "100% Pierwszej wpłaty Gratis". Warunki Bonusu: 1. Aby być uprawnionym do odbioru bonusu musisz się zarejestrować 2. Bonus przyznawany jest na jedną osobe/ip/gospodarstwo domowe/konto bankowe 3. Bonus dostępny jest dla nowych klientów, którzy dokonają pierwszą wpłatę. 4. Należy własnoręcznie aktywować bonus. 4b. Gdy Dokonasz pierwszą wpłatę, a pieniądze zostaną zaksięgowane w Bet-at-home, musisz wykonać następujące kroki : * Wejdź na, Moje konto ---> Wpłata Wypłata---> Realizacja bonusu * Następnie wpisz słowo FIRST * Bonus automatycznie pojawi się na Twoim koncie Maksymalna kwota bonusu : 77 PLN Wymagany obrót : x3 Uwaga, rejestrując się z moich linków, pomagasz mojemu forum, w sponsoringu konkursów, oraz masz 100% pewność, że zawsze udzielę Ci pomocy |
|||
|
29-10-2009, 13:38
|
|||
|
|||
|
RE: Bet-At-Home.com - Bonus Powitalny 50%
Wg najświeższch informacji:
"Bonus powitalny [+50%] jest ważny tylko na pierwszą wpłatę. Maksymalna kwota bonusu to 50PLN. W przypadku wpłat powyżej 100PLN, do konta gracza zostanie dopisana tylko kwota bonusu w wysokości 50PLN. " Pozdrawiam |
|||
|
07-02-2010, 22:52
|
|||
|
|||
|
polecam tę stronkę, sam troszke zarabiam na tym
ostatnio lubie pograc NBA, over i unde![]() dobrze ze sa tam statystyki
|
|||
|
08-02-2010, 09:57
|
|||
|
|||
|
ja także nieraz coś postawie w tym serwisie, ale ostatnio mnie to wkur***
![]() ..:: - STRUKTURA CLIXSENSE - ::.. |
|||
|
23-05-2010, 14:51
|
|||
|
|||
|
Nowa promocja:
takiego maila dostałem: Kod: Uwaga sportowi eksperci: bet-at-home, jedna z najbardziej popularnych firm bukmacherskich w Europie (posiadająca ponad 2 miliony zarejestrowanych klientów), rozdaje darmowe bony na zakłady sportowe o wartości 5 PLN*! |
|||
|
07-06-2010, 20:57
|
|||
|
|||
|
BONUS POWITALNY 100% do 350zł
Dobry i uznany bukmacher bet-at-home oferuje świetną promocję na zbliżający się mundial w RPA. Mianowicie oferuje użytkownikom, którzy zarejestrują się ze specjalnego banera i wpiszą promocyjny kod, otrzymają bonus 100% od wpłaty aż do 350zł. Czyli przykładowo, jeżeli wpłacisz 200zł, otrzymasz drugie w prezencie. baner oraz kod znajduje się pod adresem: Kod: http://zaklady.dbv.pl/readarticle.php?article_id=29UWAGA OFERTA WAŻNA TYLKO DO: tylko do 16. czerwca 2010! |
|||
|
01-09-2010, 21:41
|
|||
|
|||
|
Polecam, według mnie ten bukmacher ma najlepsze kursy. Sam u niego grałem, system obsługi jest świetny, wpłaty i wypłaty są realizowane na najwyżym poziome. Niestety nie mam dużej wiedzy na temat tenisa i większość przegrałem.
|
|||
|
16-12-2010, 13:57
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-12-2010 16:59 przez Zaber.)
|
|||
|
|||
|
Obecnie jest promocja w kasynie Bet-at-home - bonus 100%, do wysokosci 100Euro:
szczegoly: //na forum albo wogóle mozna troche pograc bez ryzyka promocja do 31,12,10r
Proste zarabianie w internecie | Najlepsze programy |
|||
|
18-03-2011, 23:12
|
|||
|
|||
|
Obecnie jest nowa promocja na bet-homie, mozna zgarnac do 350pln .
Obecnie promocja sa objeci nowi uzytkownicy, premiowana jest pierwsza wplata (50% do 350pln). Kod bonusu First.. Proste zarabianie w internecie | Najlepsze programy |
|||
|
24-06-2011, 17:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-06-2011 17:37 przez Paveleks.)
|
|||
|
|||
|
Jakby ktoś nie miał konta u Bet-at-home, a chciałby zarobić to proszę o kontakt. gg:4073175 Doskonała okazja żeby rozpocząć zabawę w BAH
Link Promocyjny do bonusu 350zł: http://www.gambling-affiliation.com/cpc/...yM-JMYWJI_ Kod bonusu First |
|||
|
22-07-2011, 18:48
|
|||
|
|||
|
Kiedys tam gralem.
Wyplaty byly szybko realizowane i o dziwo nie musilalem przesylac dokumentów. Live jest rozbudowany no i sa niezle kursy
|
|||
|
31-08-2011, 19:48
|
|||
|
|||
|
tak kursy sa dobre, polecam rowniez
|
|||
|
04-12-2011, 13:23
|
|||
|
|||
|
Ja również polecam
nie ma problemów z wpłata czy wypłata Zarabiaj w internecie |
|||
|
13-12-2011, 13:55
|
|||
|
|||
|
Smutne jest tylko to, że prędzej czy później wszyscy te kase z bonusu przegracie i dołozycie jeszcze sami do interesu.
Znam życie na bukmacherce i sam już przegrałem wszystko kilka razy. Potem sam dokonywałem wpłat z myślą, że się odkuję, ale za kazdym razem kończyło się zerem na koncie. Przemyślcie 2 razy czy warto w to wchodzić - zachecają bonusem a potem Cie doją - na tym to polega. http://www.zurker.eu/i-16456-entvrsoizb dziś jesteś wart 1$ ile bedziesz wart za rok |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Bet365 bonus az do 200zl - najlepszy bukmacher na rynku | milosc | 0 | 627 |
18-12-2011 15:03 Ostatni post: milosc |
|
| Bwin.com - Nowy bonus 100% do 30 EURO !!! | Paveleks | 0 | 507 |
04-09-2011 17:33 Ostatni post: Paveleks |
|
| Betsson.com - Bonus Expert - Kasa Co Miesiąc! | Paveleks | 1 | 362 |
21-07-2011 16:46 Ostatni post: Karmazynowy |
|
| Bwin.com - Bonus 1000 euro na French Open! | Paveleks | 0 | 367 |
23-05-2011 17:20 Ostatni post: Paveleks |
|
| Betsson.com - NOWY BONUS 100% W ZDRAPCE! DO 120zł! | Paveleks | 0 | 341 |
11-02-2011 22:07 Ostatni post: Paveleks |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

ostatnio lubie pograc NBA, over i unde
![[Obrazek: n49sol.jpg]](http://oi52.tinypic.com/n49sol.jpg)
promocja do 31,12,10r