Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odpowiedz Odpowiedz
BetClick
15-02-2009, 16:10
BetClick
BetClick jest wypłacalnym i cieszącym się szacunkiem ekspertów, bukmacherem.
Wypłaca bardzo szybko, oto screen mojej wypłaty, przyszła 2h po zleceniu (a w między czasie wysłałem jeszcze scan prawa jazdy, aby zweryfikować konto!):
[Obrazek: 313833554.jpeg]

Aktualnie trwa promocja cashback 55PLN! Wpłacasz dowolną kwotę na swoje konto w BetClick (Przelewy bankowe, Przlewy24 czy MoneyBookers), obstawiasz pierwszy zakład do 55PLN i jeśli przegrasz - nic nie tracisz! Możesz wypłacić tę kasę nawet od razu! Zakład bez żadnego ryzyka. Oczywiście jeśli wygrasz, wygraną możesz automatycznie wypłacić, bez żadnego obracania!
Bardzo polecam, ten screen wyżej jest z tej promocji, wpłaciłem 55PLN i wypłaciłem 157.1PLN. W jeden dzień 100zł zarobione, bez jakiegokolwiek ryzyka.

Jeśli chcecie się zapisać, podajcie swój e-mail w temacie lub na PW - wyślę zaproszenie, dzięki któremu zarobię także kilka złotych za polecenie. :-)
Dodatkowo, co miesiąc, rozdają 6400zł dla najlepszych polecających miesiąca. Od 2282zł za 1 miejsce po 137zł za 20 pozycję.

Zapraszam.

upload zarabianie darmowy katalog stron zarabianie przez internet
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Reklama
17-02-2009, 14:10

JereManU napisał(a):Aktualnie trwa promocja cashback 55PLN! Wpłacasz dowolną kwotę na swoje konto w BetClick (Przelewy bankowe, Przlewy24 czy MoneyBookers), obstawiasz pierwszy zakład do 55PLN i jeśli przegrasz - nic nie tracisz! Możesz wypłacić tę kasę nawet od razu! Zakład bez żadnego ryzyka.
Jak to możliwe? :P
JereManU napisał(a):Jeśli chcecie się zapisać, podajcie swój e-mail w temacie lub na PW - wyślę zaproszenie, dzięki któremu zarobię także kilka złotych za polecenie. :-)
możesz tu dodać reflinka ;)

09-04-2009, 11:44

Zbyszek napisał(a):Jak to możliwe? :P

Buki na różne sposoby chcą przyciągnąć klientów. ;) BetClick nie ma świetnych kursów (choć dla mnie dość niezłe nawet), ale właśnie tę promocję, z której choćby ja wyniosłem 100PLN na +. Także naprawdę polecam. Jeśli ktoś nie jest pełnoletni, to można zarejestrować się na kogoś z rodziny. ;)

Zbyszek napisał(a):możesz tu dodać reflinka ;)

Niestety, zaproszenia można wysyłać tylko na maila :P Także jeśli jest ktoś chętny, to poproszę maile na PW czy w temacie.

[ Dodano: 9 Kwiecień 2009, 11:44 ]
Dodali mi ostatnio 40zł za aktywnego poleconego! Polecam ;) Drugiej wypłaty jeszcze nie zlecam, bo wolałbym dobić do kilkuset złotych.

12-05-2009, 13:33

Zapowiada się dobrze Uśmiech
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
12-05-2009, 20:55

Nie tyle co zapowiada się dobrze, ale tak po prostu jest. Buk solidny, szybkie wypłaty, nie robią problemów.
Jak ktoś jest zainteresowany to zapraszam na PW - wyślę zaproszenie na maila.

17-05-2009, 16:05

raz skorzystałem z tej promocji....hmm za przelewem :kasa: czekałem miesiac
24-05-2009, 14:31

hah rozwalilo mnie zdanie ze jest "wyplacalny" to raczej normalny ze kzada firma bukmacherska jest wyplacalna :D ? nawet sobie nie wyobrazacie jakies oni maja z tego pieniążki, jedno z najbardziej dochodowych biznesow(zaklady bukmacherskie ) Uśmiech
24-05-2009, 15:26

pablos1, no nie każda jest wypłacalna, niektóre robią różnorakie machlojki i nie wypłacają kasy, a BetClick jest wg mnie jednym z najuczciwszych.

09-07-2009, 14:20

Cytat:Aktualnie trwa promocja cashback 55PLN! Wpłacasz dowolną kwotę na swoje konto w BetClick (Przelewy bankowe, Przlewy24 czy MoneyBookers), obstawiasz pierwszy zakład do 55PLN i jeśli przegrasz - nic nie tracisz!

to jest fajna opcja wydaje mi sie ze lepsza niz podwajanie wplacojej kwoty
pamietam jak zaczynalem to obstawilem ulubiony klub, ktoy mial szanse wygrac ale nie byl faworytem i mial wysoki kurs... zespol prowadzil przez 3/4 spotkania co bardzo mie cieszylo bo dalem 20zl ale w ostatecznosci przegral :P a ja znowu moglem obstawic za te 20zl ;D

MakeMoney :: W Internecie tez mozna zarabiac
ebook-zimny.nextore.pl - Czy znasz już cyfrowe publikacje?
11-08-2009, 17:52
RE: BetClick
Promocja obejmuje pojedynczy zaklad, czy moze byc wielorotny ?
18-11-2009, 21:40
Oczywiście, że może być wielokrotny. Chętnych zapraszam na mojego bloga http://zarabianie.aboard.pl/ - z prawej strony jest reklama BetClicka i stamtąd można się szybko zarejestrować. Uśmiech

31-08-2011, 19:53
jak z wyplacaniem kasy?
06-09-2011, 00:38
Polecam program, sam z niego korzystałem Uśmiech świetna opcja obstawiania na żywo ;)
18-10-2011, 11:42
Witam, skorzystałem z oferty freebet w betclic jestem bardzo zadowolony.
Szybka i bezproblemowa wypłata. Uśmiech
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

zarabianie przez internet

Tasks