|
Betsafe 100% bonusu od pierwszej wpłaty
|
|
26-07-2009, 16:22
|
|||
|
|||
|
Betsafe 100% bonusu od pierwszej wpłaty
W tym poradniku pokażę Wam w jaki sposób uzyskać bonus do 100 zł od pierwszej wpłaty:
1. Pierwszą rzecz jaką musimy zrobić, to oczywiście zarejestrować się, w tym celu kliknij w poniższy link, który uprawnia cię do otrzymania bonusu, poniżej go przedstawiam: Rejestracja Rejestrując się z tego linka masz pewność uzyskania bonusu. 2. Wpłać depozyt na twoje konto gracza. 3. Wyślij e-mail na adres plbonus@betsafe.com, w którym wpisz swój numer ID lub nazwę użytkownika w temacie wiadomości. 4. Nasz dział obsługi klienta aktywuje bonus na Twoim koncie gracza. Standardowo bonus zostanie dodany maksymalnie w ciągu 24 godzin. Proszę jednak zwrócić uwagę, że w trakcie trwania kampanii ten czas może ulec wydłużeniu. Warunki obrotu bonusem: * Oferta Bonusu od Pierwszego Depozytu do Betsafe.com dla klientów z Polski. Oferta obowiązuje od piątku, 17 Października 2008 roku aż do odwołania. * Ta oferta jest dostępna wyłącznie dla nowych polskich klientów i dotyczy wyłącznie ich pierwszego depozytu. Dajemy ci 100% extra â aż do 100 złotych! * Promocja jest przeznaczona wyłącznie dla wpłat kartami płatniczymi i kredytowymi (Visa, Visa Electron i Mastercard), wpłat na konto bankowe i wpłat poprzez bezpłatny serwis Przelewy24. * Wpłaty poprzez Moneybookers i Neteller są wyłączone z udziału w promocji. * Ta promocja nie może być łączona z żadną inną aktualnie oferowaną promocją * Kwota przyznanego bonusu musi być obrócona wraz z depozytem przynajmniej 3 krotnie w naszym serwisie bukmacherskim, zanim będzie nią można dowolnie dysponować. * Przykład: Depozyt w wysokości 100 złotych = bonus 100 złotych! Wymagany obrót (100 złotych depozytu + 100 złotych bonusu) = 200 złotych x 3 = 600 złotych. * Obrót w Kasynie i serwisie Pokera nie wlicza się do obrotu. * Kwota bonusu wraz z depozytem musi być obrócona według następujących reguł: Każdy kupon musi zawierać przynajmniej jedno zdarzenie o minimalnym kursie 1.50. Zakłady z kursem poniżej 1.50, nie będą traktowane jako ważne dla wymaganego regulaminem obrotu i nie będą skutkować spełnieniem wymagań obrotu. Zakłady na żywo również wliczają się w wymagany regulaminem obrót. * Wypłata środków z konta gracza nie będzie możliwa do czasu wykonania całkowitego obrotu na powyższych warunkach, * Ta oferta jest ważna wyłącznie jednorazowo na domostwo. Tylko jeden bonus na adres IP, współdzielony komputer. * Wszelkie próby spełnienia wymagań obrotu poprzez granie zakładów przeciwstawnych będą skutkowały anulowaniem kwoty bonusu oraz zamknięciem konta gracza. * Zakłady anulowane nie będą wliczane w kwotę obrotu. * Betsafe.com zastrzega sobie prawo do zamknięcia konta gracza w przypadku stwierdzenia naruszenia regulaminu promocji, lub przepisów Betsafe.com * Możesz posiadać tylko jedno konto gracza w Betsafe.com. Próby otwarcia kolejnego konta gracza w celu uzyskania kolejnego bonusu, będzie skutkować natychmiastowym usunięciem takiego konta gracza i utratą wszelkich bonusów. * Betsafe.com zastrzega sobie prawo do wystąpienia z prośbą o przesłanie skanu dowodu osobistego właściciela konta gracza oraz potwierdzenia dokonania wpłaty celem weryfikacji tożsamości i wpłaty. * Powyższe przepisy i warunki oferty promocyjnej stanowią uzupełnienie ogólnych Przepisów i Warunków zamieszczonych w regulaminie Betsafe.com Osobiście mogę wam polecić tego bukmachera, ponieważ jest rzetelny i dba o bezpieczeństwo danych osobowych użytkowników. Kursy także są bardzo dobre, jedne z lepszych jakie można znaleźć. Przy chęci zgłoszenia bonusu mogą was poprosić o dowód osobisty, tak więc rejestrujcie się mając 18 lat, lub na rodzica itp. Osobiście polecam, bo warto. Trochę informacji o bukmacherze: Co betsafe oferuje klientom z Polski? Przede wszystkim bardzo bogatą ofertę sportowych zakładów bukmacherskich z naszego rodzimego âpodwórkaâ: Betsafe.com będzie oferować i już teraz oferuje dla swoich klientów bogatą ofertę dyscyplin z Polski, która na pewno zainteresuje klientów odwiedzających Twoją stronę. Aktualnie w piłkarskiej Ekstraklasie oferujemy 200 różnych form zakładów, w 1 Lidze na Twoich klientów czekają 122 zakłady, do tego dochodzi oferta krajowej Siatkówki kobiet i mężczyzn, Koszykówki, Piłki Ręcznej, Ekstraligi Hokeja, Żużla, jak również oczywiście zakładów F1. Ważną informacją, jest również udostępnienie kasyna Betsafe.com w języku polskim, które dostarcza notowana na giełdzie Szwedzka firma Net Entertainment. Dla wygody klientów Betsafe oferuje następujące metody kontaktu: Live Chat w języku polskim Bezpłatny numer telefonu Mail z unikalną gwarancją udzielenia odpowiedzi w 15 minut. Wpłaty do Betsafe.com można dokonać przy wykorzystaniu następujących narzędzi: Karty Visa i Mastercard (również Visa Electron) Poprzez wpłatę na lokalne konto bankowe w Banku PEKAO Przy wykorzystaniu serwisu Przelewy24 (wpłata automatyczna w 1-2 minuty) Również poprzez Moneybookers i Neteller Minimalna Stawka na zakład wynosi 50 groszy, przy minimalnej wpłacie i wypłacie w kwocie 25 złotych. Jeszcze raz link do rejestracji uprawniający do otrzymania bonusa: Rejestracja |
|||
|
Reklama
|
|
|
|
26-07-2009, 17:32
|
|||
|
|||
|
Nie polecam, wygrałem sporo kasy w kilka dni, a tamci zaatakowali mnie, że jakieś bzdury przy weryfikacji są niepoprawne (a były ok) i nie wypłacili. Bez komentarza.
upload zarabianie darmowy katalog stron zarabianie przez internet |
|||
|
26-07-2009, 20:09
|
|||
|
|||
|
To wytłumacz dlaczego do mnie się nie przyczepili. Widocznie coś pomyliłeś, albo oszukałeś. Zajrzyj sobie na opinie na forach bukmacherskich, to większość jest pozytywna, a negatywne najczęściej wynikają z próby wymuszenia bonusu, ja też ugrałem już trochę do przodu i wszystko jest ok. Dodatkowo szybka odpowiedź supportu, nie może być lepiej. Polecam choćby dla samego skorzystania z bonusu.
|
|||
|
26-07-2009, 20:30
|
|||
|
|||
|
to w taki razie ja powiem krotko
jakis dowod ze wyplacaja (tylko twoj )
MakeMoney :: W Internecie tez mozna zarabiac ebook-zimny.nextore.pl - Czy znasz już cyfrowe publikacje? |
|||
|
26-07-2009, 23:06
|
|||
|
|||
|
To znaczy Ci o screena z konta betsafe? Wiesz nie lubię się chwalić kasą. Po za tym gdyby lecieli w kulki nie dostali by oznaczeń, wyróżnień (ikonki są na stronie). I stracili by klientów, a jest dokłądnie na odwrót, z każdym dniem jest coraz więcej zadowolonych użytkowników w tym ja.
|
|||
|
27-07-2009, 01:10
|
|||
|
|||
xfiles5 napisał(a):Widocznie coś pomyliłeś, albo oszukałeś. Haha, jeszcze czego. Wiele buków robi takie rzeczy, choćby pierwszy z brzegu Bwin. Wiem, widziałem opinie na forach bukmacherskich, dlatego sam spróbowałem, ale się przejechałem, bo Ci w ramach weryfikacji kazali mi zadzwonić z mojego telefonu komórkowego, który podałem, a ja nie miałem tam żadnych środków. Wypłacać sobie wypłacają, ale dla mnie to nieuczciwa firma. [Hmm, może zbyt dużo wygrałem - w 4 dni z 100zł zrobiłem 900pln.] Ja nie polecam i nic mojego zdania nie zmieni. upload zarabianie darmowy katalog stron zarabianie przez internet |
|||
|
27-07-2009, 10:39
|
|||
|
|||
|
Akurat co do bwin to muszę się zgodzić. Betsafe też do mnie zadzwonili i byli mili, spytali się tylko o pytanie zabezpieczające. Np. twoja ulubiona drużyna i musiałeś odpowiedzieć jak przy rejestracji, potem dostawałeś bonus. Taka aktywacja jest jednorazowa, ale jakoś muszą się zabezpieczyć przed oszustami, więc nie ma co się dziwić. Szczególnie w Polsce ostatnio stało się popularne wymuszanie bonusów. Potem ludzie się dziwią za co ban. Jeśli będziemy far play w stosunku do bukmacherów to oni też odpłacą nam bezproblemową obsługą.
|
|||
|
27-07-2009, 12:06
|
|||
|
|||
xfiles5 napisał(a):To znaczy Ci o screena z konta betsafe? Wiesz nie lubię się chwalić kasą. Po za tym gdyby lecieli w kulki nie dostali by oznaczeń, wyróżnień (ikonki są na stronie). I stracili by klientów, a jest dokłądnie na odwrót, z każdym dniem jest coraz więcej zadowolonych użytkowników w tym ja. nie chodzi o screena z konta betsafe tylko dowod wyplaty ze zleciles wyplate a betsafe przelal wygane przez ciebie pieniadze na twoje konto... jak nie wiesz co to dowody wyplat to moze wypowiadaj sie dopiero po uzyskaniu takiej wiedzy i dowodu wyplaty Przykladowe dowody w dziale Wypłacaja Oznaczenia tez moge sobie zrobic na stronce i bedzie ze jestem najlepszy wogole jakie oznaczenia oni maja chodzi o te "Visa", "Przelewy24" Klientami moga byc boty zeby lapac naiwniakow na wplacanie kasy ktora i tak kiedys straca na trefnym zakladziePowielam
MakeMoney :: W Internecie tez mozna zarabiac ebook-zimny.nextore.pl - Czy znasz już cyfrowe publikacje? |
|||
|
27-07-2009, 15:30
|
|||
|
|||
|
Klienci boty trefne oznaczenia, ale sience fiction wymyśliłeś. Taka strona szybko by padła. Jeśli chcecie mogę podać pozytywne komentarze. Dowody wypłat macie mnóstwo w sieci.
|
|||
|
27-07-2009, 17:31
|
|||
|
|||
xfiles5 napisał(a):Klienci boty trefne oznaczenia, ale sience fiction wymyśliłeś... pogadamy jak bedziesz mial swoj dowod wyplaty ;]
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| betsafe.com - wygraj nagrody za zapraszanie.Super Buk :D | Bartez123 | 4 | 657 |
18-04-2012 11:53 Ostatni post: s4min |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

)
zeby lapac naiwniakow na wplacanie kasy ktora i tak kiedys straca na trefnym zakladzie
pogadamy jak bedziesz mial swoj dowod wyplaty ;]