|
bitshare.com
|
|
01-10-2010, 21:34
|
|||
|
|||
bitshare.com
![]() Znalazłem przez przypadek,nie wiem czy znacie już tą stronkę,czy nie ja osobiście widzę ja pierwszy raz.Zaznaczam ze szukałem w poradnikach czy już nie istnieje taki temat i nic nie znalazłem. ![]() Pobrania są naliczane z danych państw: ![]() Dalsze instrukcje 1. Prześlij swoje pliki i dziel się ze znajomymi i rodziną. Dajemy każdemu kraju do korzystania z naszych Affiliate Programm 2. Zwracamy Ci 25% od zarobków uzyskanych od jednostek powiązanych skierowania. Jest to najwyższe zarobki można znaleźć na hosting plików witryny. 3. Liczymy każdy pobrany nawet pliki do pobrania składki. Liczymy jeden unikalny pobrania unikalne IP co 240 minut. 4. Po zarobić 20 $ możesz zażądać wypłaty 5. Wypłaty są wykonywane automatycznie co tydzień lub co 2 dni ręcznie. Możesz wybrać i zmienić w ustawieniach. 6. Zwracamy się do konta PayPal i adresy, można wybrać i zmienić w ustawieniach. 7. Pliki do pobrania plików mniejszych niż 1 MB nie kwalifikuje 8. Można uaktualnić i rozszerzyć swoje konto lub tworzyć nowe konta z nagrody. 9. Szczegółowe statystyki i historia pliki i zarobki 10. Organizowanie i stanowią doskonałe wykorzystanie plików z naszych menedżer plików - za pomocą folderów, Export, Usuń, Zmień nazwę, kopiowanie lub przenoszenie plików nawet 11. Stream i podgląd plików MP3, filmów wideo lub zdjęć online 12. Przesyłanie plików za pośrednictwem naszego Desktop Tool, Remoteupload lub FTP-Upload Cytat:Tłumaczone translator'em sorry ale da się doczytać o co chodzi Program referencyjny Możesz zarabiać pieniądze po prostu zapraszając znajomych do korzystania z naszych usług z nimi związanych. Co trzeba zrobić, to wystarczy zarejestrować się na naszej stronie i wyślij link polecający od "My Referrals" strony do swoich znajomych. Otrzymasz 25%, co im zarobić, jeśli są zarejestrowani na naszej stronie za pomocą linku skierowania Niestety żadnych screenów dotyczących wypłat i wiarygodności stronki nie zmalałem mimo tego ze szukałem Jest to mój pierwszy poradnik ( o ile można to nazwać poradnikiem ) wiec proszę o wyrozumiałość ![]() Link do stronki Kod: http://bitshare.com/?referral=0f6578478a82Jeżeli ktoś by się zarejestrował z mojego reffa byłbym bardzo wdzięczny Jeżeli było proszę o usuniecie. Pozdrawiam |
|||
|
Reklama
|
|
|
|
03-10-2010, 11:12
|
|||
|
|||
|
RE: bitshare.com
nie ładnie bezczelnie skopiować opis z DW
i nawet nie napisać źródła. odnośnie firmy wygląda ciekawie jak dla mnie "za" ciekawie
|
|||
|
03-10-2010, 14:41
|
|||
|
|||
|
nie piałem źródła bo dostałem gotowego posta od Domomoramy
![]() wygląda zupełnie jak Fileserve myślę,żeby zacząć tam poważny upload
|
|||
|
03-10-2010, 16:29
|
|||
|
|||
|
Przetestujemy
Pomagam w JSS-Triper (JustBeenPaid) Inwestycje 2% przez 75 dni. Więcej info na blogu: giddy.pl lub na GG: 41269307 |
|||
|
04-10-2010, 19:51
|
|||
|
|||
|
jak na razie dolara mam
|
|||
|
04-10-2010, 20:08
|
|||
|
|||
|
no to szukamy poleconych
|
|||
|
04-10-2010, 20:19
|
|||
|
|||
|
u mnie jak na razie tylko matif się zarejestrował z refka
|
|||
|
04-10-2010, 22:36
|
|||
|
|||
|
Zastanawia mnie coś?
po coś ktoś tworzy nowy serwis który jest kopią innego? identyczny skrypt bitshare zmienił stawki na nieco niższe. z tym ma coś wspólnego fileserve
|
|||
|
05-10-2010, 06:53
|
|||
|
|||
|
a co Cie to interesuje
|
|||
|
05-10-2010, 09:11
|
|||
|
|||
|
Patrz koleżko jeśli jest to 2 projekt speców od fileserve
ale jednak już z mniejszymi stawkami to oznacza, że te obecne stawki na fileserve nie przynoszą firmie wystarczających dochodów W przyszłości może to oznaczac zmiane stawek szczególnie dla naszego kraju Oby moja prognoza była błędna, ale moim zdaniem jedynie HF/FreakS mają dobry system przeliczania stawek znaczy się rangi -jesteś dla firmy opłacalny zarabiasz więcej, jesteś spamerem zarabiasz mało (a te mało to pewnie idzie w koszty promocji strony)
|
|||
|
26-10-2010, 18:51
|
|||
|
|||
|
Sprawdze go dziś
![]() znaczy wrzuciłem kilka plików i zobaczę jak będzie wyglądał zarobek
Pomagam w JSS-Triper (JustBeenPaid) Inwestycje 2% przez 75 dni. Więcej info na blogu: giddy.pl lub na GG: 41269307 |
|||
|
26-10-2010, 22:25
|
|||
|
|||
|
ja już wypłaciłem 44$
więc jest okej, chodź jest jeszcze mało znany.
|
|||
|
30-10-2010, 22:31
|
|||
|
|||
|
Remote upload nie działa (z rs).
|
|||
|
01-11-2010, 08:31
|
|||
|
|||
|
Support ma nas w dupie
|
|||
|
01-11-2010, 17:21
|
|||
|
|||
|
Niby polska w grupie B, a zlicza gorzej niż w C.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: logo.gif]](http://bitshare.com/other/images/logo.gif)
![[Obrazek: bbbbbbbbbbbbbbbbbb.png]](http://img408.imageshack.us/img408/5255/bbbbbbbbbbbbbbbbbb.png)
![[Obrazek: bbbbbbbbbbbbbbbbbb.png]](http://img248.imageshack.us/img248/5255/bbbbbbbbbbbbbbbbbb.png)
.

![[Obrazek: banner_468x80_C.gif]](http://www.fileserve.com/images/banner_468x80_C.gif)

myślę,żeby zacząć tam poważny upload