Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 3.67 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odpowiedz Odpowiedz
Co myslicie o HYIP
21-01-2010, 16:03
Co myslicie o HYIP
Witam
Pewien czas przygladam sie programom HYIP dosyc ciekawie wygladaja przez przypadek trafilem na blog kogos kto wlasnie w tym siedzi ciekawie to nawet opisuje itp Moze ktos ma stycznosc z tym i mogl by cos na ten temat napisac tak dla przkladu podam jeden program

https://www.verifield.com/index.html
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Reklama
21-01-2010, 17:32
RE: Co myslicie o HYIP
Polecam:

[Obrazek: HYIP-Najszybsza-droga-do-bogactwa-czy.png]

Zostań infobrokerem - zarabiaj na informacji!
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
21-01-2010, 18:04
Ksiazka interesujaca ale moze ktos bierze udzial w tych programach chcial bym uslyszec jakies swoje sugestie porady przemyslenia o tym Uśmiech
21-01-2010, 18:10
również jestem ciekaw

[Obrazek: n49sol.jpg]
..:: - STRUKTURA CLIXSENSE - ::..
21-01-2010, 19:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-01-2010 19:12 przez bard10.)
ja używam 2 takich programów (z minimalnym ryzykiem) i jestem bardzo zadowolony bo procent jest o wiele większy niż w banku ;)
21-01-2010, 20:53
jakie kwoty inwestujesz z jakim oprocentowaniem ? i na jakie okresy je zostawiasz ? Ja myslalem tak 10 - 20 $ tak na poczatek na 3 - 5 programy puscic tak po 7 dni
23-01-2010, 12:09
ja na razie na 2 programy, oprocentowanie 1-3% dziennie - jeden program na 42 dni drugi "lifetime" ^^
23-01-2010, 13:18
Moze wartalo by na forum dzial otworzyc HYIP Uśmiech
23-01-2010, 16:45
na razie nie ma dużo zainteresowanych osób :P
26-01-2010, 13:37
(21-01-2010 16:03)shadoworama napisał(a):  Moze ktos ma stycznosc z tym i mogl by cos na ten temat napisac tak dla przkladu podam jeden program
https://www.verifield.com/index.html
Mam stycznosc i inwestuje w hyipy. Na poczatek trzeba bardzo ostroznie podejsc do inwestowania.
Po pierwsze nawet jesli w monitorach jest, ze placi, to wcale tak nie musi byc. Otoz jest pewna grupa hyipow, ktore wyplacaja tylko adminom monitorow.
Po drugie jest grupa uzytkownikow ktorzy sa opacani przez adminow, aby glosowali negatywnie na inne programy.
Po trzecie, jesli program teraz placi, za pare dni moze przestac placic.

Naczelne zasady inwestowania:
Nie inwestuj jesli nie stac Cie na strate
Nie inwestuj wszystkiego w jeden program

Inwestowanie moze dac duze zyski, jednak trzeba byc gotowym na straty. To swietny sposob dorobienia, jednak podkreslam po raz kolejny, nie jest w 100% pewny.

Co do programu ktory podales. Ma dobre opinie i mysle, ze mozna tam zainwestowac. Osobiscie tam nie jestem, ale to juz niestety z braku funduszy. A jak fundusze sa, to pojawia sie znow cos ciekawego.. i tak w kolko.
(21-01-2010 19:12)bard10 napisał(a):  ja używam 2 takich programów (z minimalnym ryzykiem) i jestem bardzo zadowolony bo procent jest o wiele większy niż w banku ;)
A jakie to programy, jesli moge spytac?
(21-01-2010 20:53)shadoworama napisał(a):  Ja myslalem tak 10 - 20 $ tak na poczatek na 3 - 5 programy puscic tak po 7 dni
Czy to bedzie na 7 dni, to zalezy od programu. Sa rozne plany inwestycyjne, sa na rozne okresy. Niektore oferuja juz po 1 dniu (odradzam), niektore plany trwaja po 150 - 180 dni i to moga byc dni kalendarzowe lub robocze (trading days - czyli od pn do pt).

(23-01-2010 12:09)bard10 napisał(a):  jeden program na 42 dni drugi "lifetime" ^^
42 dni? Czyzby sportarbs? Generalnie nie ufam programom ktore oferuja lifetime. To raczej przypomina ponzi, wiec niekoniecznie beda placic przez dluzszy okres.

(23-01-2010 13:18)shadoworama napisał(a):  Moze wartalo by na forum dzial otworzyc HYIP Uśmiech
Jestem za! Moze wtedy bede miec tutaj cos wiecej do powiedzenia.
26-01-2010, 13:46 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-01-2010 14:37 przez Zaber.)
tak, zgadłeś ze sportarbs ;) druga firma to hyifund
zresztą założyłem o nim temat na forum ;)
i czemu ma nie płacić jeśli jest "lifetime" ? ten ma ~1% dziennie ^^
26-01-2010, 14:18
Bard10, jakie kwoty inwestujesz w sportarbs ? Jaki zysk Ci to przyniosło dotychczas ?
Inwestować można tylko za pomocą Libery Direct I Perfect Money ? PP odpada ?;(

20% poleconego, wypłata 15$, akceptacja na polskich forach
26-01-2010, 16:26
ja an razie mało ^^ teraz mam tam zainwestowane 6,2$ wyciąga się różnie, zależy od compounding (jak dasz mniej niż 20% to stracisz kasę !!!) teraz sportarbs nie obsługuje liberty już po problemach z nim. pp 99% hyipów nie obsługuje bo to zawodny w takich sprawach bank :/
26-01-2010, 17:23
dobrze dobrze niech sie temat rozwiaj duzo ciekawych rzeczy piszecie Uśmiech ja mysle zainwestowac w to ale dopiero w marcu teraz brak mi czasu na wchloniecie wiedzy hehe Uśmiech
Monk duze masz zyski na HYIPach ?
26-01-2010, 17:42
No ciekawe...jak dostane jakąś większą wypłatkę to spróbuję (oczywiście małymi kwotami) ;p

20% poleconego, wypłata 15$, akceptacja na polskich forach
Odpowiedz Odpowiedz