|
Czym jest PTP?
|
|
23-07-2009, 17:54
|
|||
|
|||
|
Czym jest PTP?
Dostajemy wynagrodzenie za reklamowanie strony firmy, w której jesteśmy zapisani. Promować możemy na własnej stronie internetowej, polecać kolegom albo kożystać innych form reklamy. Pieniądze dostajemy zazwyczaj za 1000 wyświetleń danej strony.
|
|||
|
Reklama
|
|
|
|
29-08-2010, 18:39
|
|||
|
|||
|
RE: Czym jest PTP?
Rodzaje PTP: UV i nonUV
PTP UV - Jest to sposób naliczania kredytek po przez unikalne wizyty (UV). Oznacza to Że jedna osoba może kliknąć w link PTP tylko 1 raz na 24 godziny. Przykład: Ja wysyłam link PTP do Wojtka, on klika(Czyli jest to unikalne wejście) i otrzymuje kreadytka. Następnie Mój kolega Michał wysyła też link PTP do Wojtka, On Klika i co się okazuje ? Michał już nie otrzymuje kredytka bo było to już wejście nie unikalne. PTP nonUV - Jest to sposób naliczania kredytek po przez nieunikalne wizyty(nonUV) Czyli jedna osoba może kliknąć w każdą ilość różnych linków PTP. Przykład: Nawiązując do poprzedniego, Ja wysyłam link PTP do Wojtka, on klika(Czyli jest to unikalne wejście) i otrzymuje kreadytka. Następnie Mój kolega Michał wysyła też link PTP do Wojtka, On Klika i co się okazuje ? Tym razem Michał także otrzymuje kredytki. Myślę że jest to zrozumiałe i każdej osobie która będzie chciała zacząć przygodę z PTP się przyda. Wracając do rodzajów PTP musicie wiedzieć że przelicznik PTP UV jest dużo wyższy (1 zł , 1,70 zł za 1000 kredytków) od nonUV (30 gr, 50 gr) ale wiadomo że PTP UV jest trudniej promować i zdobywać kredytki. Polecam tylko sprawdzone firmy : www.latwa-kasa.pl 10 OjroDziennie - Zapraszam na bloga ! |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości