Ocena wątku:
  • 2 Głosów - 3 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odpowiedz Odpowiedz
Czym jest PTP?
23-07-2009, 17:54
Czym jest PTP?
Dostajemy wynagrodzenie za reklamowanie strony firmy, w której jesteśmy zapisani. Promować możemy na własnej stronie internetowej, polecać kolegom albo kożystać innych form reklamy. Pieniądze dostajemy zazwyczaj za 1000 wyświetleń danej strony.

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Reklama
29-08-2010, 18:39
RE: Czym jest PTP?
Rodzaje PTP: UV i nonUV

PTP UV -
Jest to sposób naliczania kredytek po przez unikalne wizyty (UV).
Oznacza to Że jedna osoba może kliknąć w link PTP tylko 1 raz na 24 godziny.
Przykład:
Ja wysyłam link PTP do Wojtka, on klika(Czyli jest to unikalne wejście) i otrzymuje kreadytka. Następnie Mój kolega Michał wysyła też link PTP do Wojtka, On Klika i co się okazuje ? Michał już nie otrzymuje kredytka bo było to już wejście nie unikalne.

PTP nonUV -
Jest to sposób naliczania kredytek po przez nieunikalne wizyty(nonUV)
Czyli jedna osoba może kliknąć w każdą ilość różnych linków PTP.
Przykład:
Nawiązując do poprzedniego, Ja wysyłam link PTP do Wojtka, on klika(Czyli jest to unikalne wejście) i otrzymuje kreadytka. Następnie Mój kolega Michał wysyła też link PTP do Wojtka, On Klika i co się okazuje ? Tym razem Michał także otrzymuje kredytki.

Myślę że jest to zrozumiałe i każdej osobie która będzie chciała zacząć przygodę z PTP się przyda.

Wracając do rodzajów PTP musicie wiedzieć że przelicznik PTP UV jest dużo wyższy (1 zł , 1,70 zł za 1000 kredytków) od nonUV (30 gr, 50 gr) ale wiadomo że PTP UV jest trudniej promować i zdobywać kredytki.

Polecam tylko sprawdzone firmy : www.latwa-kasa.pl
10 OjroDziennie - Zapraszam na bloga !
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

zarabianie przez internet

Tasks