|
E-Bizo
|
|
01-01-2010, 14:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-06-2010 13:00 przez Zaber.)
|
|||
|
|||
|
E-Bizo
E-bizo to nowy program markonixa (admina sejfik.com). W programie zbiera się profity które można potem zamienić np. na doładowanie telefonu. Zachęcam do zapisu. Serwis należy do firmy ebizo.pl
Korzyści dla NAS: W e-bizo profity możesz wymienić na doładowania on-line (instant) oraz na kody doładowujące (karty zdrapki). Doładowania kosztują od 500 profitów w górę. Tak np. na doładowanie 5zł potrzebujesz 500 profitów, a na doładowanie 20zł 2000 profitów (wystarczy dodać 2 zera). W przypadku kodu cena jest większa o 10% np. kod o nominale 10zł kosztuje 1100 profitów. Po rejestracji otrzymujesz dostęp do bazy stron i serwisów, które pozwalają na zarabianie realnych pieniędzy bez wychodzenia z domu takich jak programy get-paid czy programy partnerskie. Oprócz tego na każdym kroku otrzymujesz profity- umowne jednostki, które służą do wynagradzania Ciebie za przeglądanie owej bazy serwisów ale także za: * Oglądanie różnych stron zaproponowanych przez reklamodawców * Odbieranie ofert drogą e-mailową lub InBox * Polecanie serwisu Twoim znajomym * Wysyłanie znajomym specjalnego linku (refferal link, link polecający) * Wypełnianie ankiet od 5profitek * i wiele innych... Otrzymujesz bezinteresownie propozycje e-zarobku, a oprócz tego na każdym kroku zbierasz punkty, które możesz wymieniać na wartościowe usługi i przedmioty. Brzmi wręcz nierealnie ale gwarantujemy Ci, że nie ma tu haczyków ani kruczków Uzbierane profity możesz wymienić na: * Doładowania on-line i kody doładowujące * Skuteczne reklamy (szeroki wybór) * Usługi w innych serwisach * Nagrody rzeczowe * i inne Zapisz się ![]() --------------------- Następnym razem napisz coś więcej o firmie jak zakładasz temat... |
|||
|
Reklama
|
|
|
|
09-03-2011, 17:31
|
|||
|
|||
|
RE: E-Bizo
Byłem widziałem według mnie strasznie daremne :/. Nie ma z tego żadnych przychodów a żeby doklikać się do jakiegoś doładowania to wybacz ale czasu trzeba stracić tyle że masakra. Nie polecam
To już w ogóle w jakimś PTC stukać kliki
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: banner3.gif]](http://e-bizo.pl/grafiki/banner3.gif)