|
ebroker.pl Program Partnerski
|
|
02-11-2011, 17:51
|
|||
|
|||
ebroker.pl Program Partnerski
![]() „eBroker.pl to lider na rynku i najbardziej wiarygodna porównywarką produktów bankowych. Codziennie sprawdzamy oferty ponad 40 banków i innych instytucji finansowych oraz porównujemy ponad 200 parametrów różnych produktów finansowych. Współpracujemy z największymi instytucjami finansowymi, by nasz klient miał bezpośredni dostęp do najlepszej oferty.” – to są słowa najlepiej opisujące to, czym zajmuje się eBroker.pl. Dlaczego o tym piszę? Ponieważ serwis ten uruchomił swój Program Partnerski, na który, moim zdaniem, naprawdę warto zwrócić uwagę! Tak prezentuje się Tabela prowizji dla każdego Partnera. ![]() Według mnie wystarczy tylko trochę szczerych chęci, aby zarabiać z nim całkiem sensowne pieniądze. Osobiście w programie jestem od dwóch dni, ale głównie do rejestracji zachęcił mnie bonus w wysokości 50zł dla każdego Partnera, który zarejestruje się do programu do końca Listopada. Ponadto możliwości zarobku w programie jest dość sporo. Osobiście nastawiam się na zarobek z kliknięcia w widgety (za unikalnego użytkownika). Zobaczymy co z tego wyjdzie. Dodatkowo po rejestracji w Twoim Panelu masz dość sporo informacji jak zacząć zarabiać z ebroker.pl. Przedstawiona jest nawet symulacja przykładowych zarobków: Cytat:Serwis X, blog pana Marka który odwiedza 4,5 tys użytkowników miesięcznie, ma podpięte Widgety w lewej kolumnie. Jego zarobki: Minimum do wypłaty to 150zł. Rejestrując się do końca Listopada 50zł już masz. Pozostaje jeszcze 100zl Link do rejestracji: Rejestracja w eBroker.pl - Program Partnerski ![]() ..:: - STRUKTURA CLIXSENSE - ::.. |
|||
|
Reklama
|
|
|
|
21-11-2011, 03:08
|
|||
|
|||
|
RE: ebroker.pl Program Partnerski
Też próbuję od jakiegoś czasu sił w tym programie. Również go polecam - po odświeżeniu dużo zyskał wg mnie.
__ Skrypty i usługi dla pozycjonerów Porady Prawne Tanie przesyłki kurierskie |
|||
|
21-11-2011, 20:41
|
|||
|
|||
|
Mam już pierwsze efekty. Co prawda nie są one tak dobre jak myślałem, że będą ale walczę. Za jakiś czas dam znać..
![]() ..:: - STRUKTURA CLIXSENSE - ::.. |
|||
|
06-12-2011, 03:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-12-2011 03:22 przez rachman.)
|
|||
|
|||
|
I jak Wam idzie? U mnie szału nie ma ale powolutku... Spora konkurencja więc przebić się ciężko ale za to prowizje szybkie i nie tak liche jak w innych pp
__ Skrypty i usługi dla pozycjonerów Porady Prawne Tanie przesyłki kurierskie |
|||
|
10-04-2012, 01:56
|
|||
|
|||
|
50 zł na start nadal aktualne
Doszło kilka fajnych narzędzi do promocji. A może chcesz się dowiedzieć jak zarobić minimum potrzebne do wypłaty? https://sites.google.com/site/ppebroker/ __ Skrypty i usługi dla pozycjonerów Porady Prawne Tanie przesyłki kurierskie |
|||
|
10-04-2012, 17:40
|
|||
|
|||
|
Zarejestrowałem się, zobaczymy co z tego będzie
BANNERS BROKER - 150% inwestycji w miesiąc! SPRAWDŹ |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Program Partnerski GOD | anko | 1 | 275 |
05-03-2012 15:33 Ostatni post: Krzysave |
|
| Program partnerski Bet-at-home | freedollars | 12 | 1,774 |
13-01-2012 03:52 Ostatni post: freedollars |
|
| [SCAM] Najlepszy program partnerski | albwik1992 | 13 | 1,217 |
06-12-2011 03:36 Ostatni post: rachman |
|
| Program Partnerski jofi.pl (Kupowanie za grosze) | shadoworama | 2 | 1,243 |
12-11-2010 14:34 Ostatni post: shadoworama |
|
| okazje-cenowe.pl - rewelacyjny Program Partnerski | grzmotek | 0 | 578 |
25-03-2010 10:31 Ostatni post: grzmotek |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: logo.png]](http://morph.pl/wp-content/uploads/2011/10/logo.png)
![[Obrazek: tabela_prowizji.gif]](http://morph.pl/wp-content/uploads/2011/10/tabela_prowizji.gif)
![[Obrazek: n49sol.jpg]](http://oi52.tinypic.com/n49sol.jpg)