|
FileServe ze mną 5$ dziennie spokojnie
|
|
22-10-2010, 17:58
|
|||
|
|||
|
FileServe ze mną 5$ dziennie spokojnie
Powiem tak,mam metodę na zarobek na jednym z hostingów,jest to metoda w 100% tak sama jak innych bo polega na wrzucaniu plików do sieci,ale tylko ja wiem które fora są najlepsze(osobiście wszystkie przetestowałem co zajęło mi trochę czasu), i co najlepiej wrzucać aby było jak najwiecęj pobrań,dowiesz się też co jest aktualnie na topie.Wszystko opracowane tak aby było jak najwięcej pobrań
Zarabiam na FileServe bo jest najbardziej opłacalnym hostingiem ![]() gg:8861785 Jest haczyk oczywiście :Dlatego ze metoda jest wrecz wspaniała szczegóły zaczynam zdradzać dopiero po tym jak mój reff sam ubiera minimum 1,5$ powtarzam że bez mojej pomocy-SAM .Bo jest wielu takich,którzy biorą metodę i wracają do swojej firmy.Musze mieć po prostu gwarancje na to że będę mieć jakiś zysk.Oczywiście jestem każdego dnia na GG więc nie ma problemów z kontaktem.Ja już się ciesze z $.Też powinieneś z tego skorzystaćReff: http://fileserve.com/signup.php?reff=gPseM5NsiVg~ Oczywiście w ciągu max 24h od zarobienia 1,5$ przez ciebie zgłaszam się do cb na gg z wytłumaczeniem mojej metody.Oczywiście wcześniej musisz podać mi swoje GG Metoda zajmuje mało czasu dziennego i jest nie skomplikowana,godzinka dziennie i $ masz pewne
|
|||
|
Reklama
|
|
|
|
24-10-2010, 12:39
|
|||
|
|||
|
RE: FileServe ze mną 5$ dziennie spokojnie
Myslisz ze ktos sie da na to nabrac ? ;]
landwirtschafts HTC Satio |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| POMOGĘ ZAROBIĆ - Fileserve / Wupload/Uploaded - 10% od całego zarobku z poleconych! | laki992 | 2 | 658 |
27-07-2011 21:48 Ostatni post: laki992 |
|
| Refback fileserve.com | scrapp69 | 0 | 365 |
22-07-2010 15:37 Ostatni post: scrapp69 |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: fileserve_logo.png]](http://zarabianieweb.pl/wp-content/uploads/2010/08/fileserve_logo.png)
$