Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 1 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odpowiedz Odpowiedz
FileServe ze mną 5$ dziennie spokojnie
22-10-2010, 17:58
FileServe ze mną 5$ dziennie spokojnie
Powiem tak,mam metodę na zarobek na jednym z hostingów,jest to metoda w 100% tak sama jak innych bo polega na wrzucaniu plików do sieci,ale tylko ja wiem które fora są najlepsze(osobiście wszystkie przetestowałem co zajęło mi trochę czasu), i co najlepiej wrzucać aby było jak najwiecęj pobrań,dowiesz się też co jest aktualnie na topie.Wszystko opracowane tak aby było jak najwięcej pobrań

Zarabiam na FileServe bo jest najbardziej opłacalnym hostingiem
[Obrazek: fileserve_logo.png]

gg:8861785

Jest haczyk oczywiście :Dlatego ze metoda jest wrecz wspaniała szczegóły zaczynam zdradzać dopiero po tym jak mój reff sam ubiera minimum 1,5$ powtarzam że bez mojej pomocy-SAM .Bo jest wielu takich,którzy biorą metodę i wracają do swojej firmy.Musze mieć po prostu gwarancje na to że będę mieć jakiś zysk.Oczywiście jestem każdego dnia na GG więc nie ma problemów z kontaktem.Ja już się ciesze z $$$.Też powinieneś z tego skorzystać

Reff:

http://fileserve.com/signup.php?reff=gPseM5NsiVg~

Oczywiście w ciągu max 24h od zarobienia 1,5$ przez ciebie zgłaszam się do cb na gg z wytłumaczeniem mojej metody.Oczywiście wcześniej musisz podać mi swoje GG

Metoda zajmuje mało czasu dziennego i jest nie skomplikowana,godzinka dziennie i $$$ masz pewne
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Reklama
24-10-2010, 12:39
RE: FileServe ze mną 5$ dziennie spokojnie
Myslisz ze ktos sie da na to nabrac ? ;]

landwirtschafts
HTC
Satio
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz Odpowiedz