|
freakshare.net
|
|
19-09-2009, 15:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2010 15:23 przez xfiles5.)
|
|||
|
|||
|
freakshare.net
Jest to wypłacalna firma, która oferuje bardzo wysokie stawki:
10 € for 1000 Downloads United States, Germany, Switzerland, Austria, France, Belgium, Netherlands 5 € for 1000 Downloads United Kingdom, Turkey, India, Denmark, Canada, Norway, Sweden, Italy, Brazil, Mexico, Portugal, Greece, Hungary, Australia, Slovakia, Czech Republic, Poland, Russia 2.5 € for 1000 Downloads All Others Na razie jest mało znana, ale coraz więcej osób przekonuje się do tej firmy, ponieważ na prawdę jest wypłacalna, co udowadnia poniższy screen: ![]() link do rejestracji: http://freakshare.net/?ref=156760 |
|||
|
Reklama
|
|
|
|
21-09-2009, 00:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-09-2009 17:28 przez Matif.)
|
|||
|
|||
|
RE: freakshare.net
więcej informacji --spam--
// Nie reklamuj Swoich stron. // Warned // Matif Zostań infobrokerem - zarabiaj na informacji! |
|||
|
21-09-2009, 16:31
|
|||
|
|||
|
wypłacają na paypal ?
jakie minimum ? |
|||
|
22-09-2009, 09:49
|
|||
|
|||
|
Jest jakas mazliwosc wrzucania wiekszej ilosci plikow? Np FTP albo cos w tym stylu? Bo po jednym pliku to kapota wrzucac.
|
|||
|
22-09-2009, 11:36
|
|||
|
|||
|
Tak jest ftp oraz remote upload,
wiecej informacji masz na mojej stronce o FreakShare - możesz ją znaleść w moim podpisie ponieżej. Pozdrawiam Zostań infobrokerem - zarabiaj na informacji! |
|||
|
22-09-2009, 14:52
|
|||
|
|||
|
napisz te informacje na forum a nie reklamujesz swoją stronkę
|
|||
|
22-09-2009, 17:13
|
|||
|
|||
|
fadziq ... Jeszcze jedna taka reklama i Zdejmiemy Ci moderatora...
To forum jest do rozmowy na temat firm, i tłumaczenia ludziom, a nie dobitnej reklamy swojej strony. A w ogóle na Twojej stronie nie ma opisu jak upać przez FTP
Pomagam w JSS-Triper (JustBeenPaid) Inwestycje 2% przez 75 dni. Więcej info na blogu: giddy.pl lub na GG: 41269307 |
|||
|
22-09-2009, 18:13
|
|||
|
|||
|
wtedy nie bede miał korzysci z tego
![]() bo nie bede mógł podać swoje reflinka... zadna mi sztuka wrzucic na forum mase swoich reflinków z roznych firm ale bez opisu, niech ktos inny opisze a ludzie korzystaja z mojego reflinka ![]() moge tutaj umiescic to co na stronce ale gdy bede mógl podać swoj reflink Psam sie z takim czymś spotykam na codzien ![]() taka jest teraźniejszość, nic za darmo... niestety ;/ Zostań infobrokerem - zarabiaj na informacji! |
|||
|
22-09-2009, 18:55
|
|||
|
|||
|
było się pospieszyć, i jako pierwszy opisać firmę.
Wtedy mógłbyś dać swój reflink... Jeśli nie ty, to ktoś inny... Tylko zauważ że dużo osób patrzy na opisy więc i tak zyskujesz... Ja zdobyłem 20 poleconych dzięki samemu opisowi... Pozdro Pomagam w JSS-Triper (JustBeenPaid) Inwestycje 2% przez 75 dni. Więcej info na blogu: giddy.pl lub na GG: 41269307 |
|||
|
22-09-2009, 19:21
|
|||
|
|||
|
to chyba sygnał aby cos zmienic...
ja tez moge wam napisać mase tematów tylko z reflinkiem, dowodem wypłaty z google oraz krótkim nie wyczerpującym a w dodatku nie aktualnym pseudoopisem wracając do tematu to dzisiaj pojawiły sie rangi... lecz z tego co zrozumiałem pobrania licza sie ze wszystkich krajów. ![]() - jesli ktos wykupi poprzez twoj link konto premium to otrzymasz 2 euro bonusu. - wypłata od 20 euro na PayPal - wrzucanie plików przez przegladarke, remote upload oraz FTP (ale nie moge znalesc jak to niby zrobic moze jeszcze nic nie ma choc pisali ze juz jest beta wersja)
Zostań infobrokerem - zarabiaj na informacji! |
|||
|
22-09-2009, 22:07
|
|||
|
|||
|
Kurde
ja to mam szczęście...W tej firmie jestem od b. dawna... Lecz nie działało mi kiedyś remote... Więc nie wrzucałem ![]() Dziś wszedłem wrzucić kilka rzeczy, i ujrzałem te rangi... Ale stwierdziłem że są od dawna ![]() A tu taki myk, że zrobili je na moje przyjście ![]() Nigdzie nie ma info jaką posiadamy rangę... Może jutro już będzie Pomagam w JSS-Triper (JustBeenPaid) Inwestycje 2% przez 75 dni. Więcej info na blogu: giddy.pl lub na GG: 41269307 |
|||
|
23-09-2009, 09:42
|
|||
|
|||
|
status rangi masz na głównej stronie, tam gdzie masz m.in. link do poleconych
![]() ja mam range normal ale cos źle im system chyba źle przelicza bo mam 289 pobrań a zarobione tylko 1,51 euro... a wszystkie pliki mam powyzej 100mb wiec powinienem zarobic 2,80 euro... Zostań infobrokerem - zarabiaj na informacji! |
|||
|
24-09-2009, 23:11
|
|||
|
|||
|
Do autora: fajnie, że skopiowałeś, mój screen wypłaty
|
|||
|
27-10-2009, 10:04
|
|||
|
|||
|
Korzysta ktoś z tego programu ? Oni mają jakieś ********* zasady:
- od jednej osoby może być zliczone tylko 1 pobranie dziennie - jak wrzuciłem 1 plik to miałem dziwnie mało pobrań ... |
|||
|
27-10-2009, 11:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-10-2009 11:22 przez fadziq.)
|
|||
|
|||
|
ja korzystam...
mam ponad 18 euro zarobione... malo pobran bo moze na wrzucasz tam gdzie ludzie najczesciej maja premium do HF. Zostań infobrokerem - zarabiaj na informacji! |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: 810373f231b1.jpg]](http://zapodaj.net/images/810373f231b1.jpg)

![[Obrazek: tabela.jpg]](http://freakshare.przerobki.info/images/tabela.jpg)
moze jeszcze nic nie ma choc pisali ze juz jest beta wersja)
ja to mam szczęście...