|
Gambling Affilation - Sieć iGamingowa, duże zarobki
|
|
11-09-2010, 07:01
|
|||
|
|||
|
Gambling Affilation - Sieć iGamingowa, duże zarobki
Gambling Affiliation jest iGamingową siecią/platformą wyspecjalizowana w kampaniach partnerskich zakladów sportowych, pokerze I kasyn.
Link Do Rejestracji w Programie: http://www.gambling-affiliation.com/cpc/...fS-fOp4LY_ Nasza platforma jest połączeniem pomiędzy operatorami iGamingu a affiliantami na całym świecie. Nasza pozycja jako zaufany partner (pomiedzy operatorami a affiliantami) jest esencjonalna: oferujemy porady, kontrakty, ochrone prawna, wsparcie oraz mediacje - możemy negocjować najlepsze komisje (CPA ,RS, umowy hybrydowe a takze CPM I CPC). Kilka liczb na temat Gambling Affiliation : Link Do Rejestracji w Programie: http://www.gambling-affiliation.com/cpc/...fS-fOp4LY_ - Ponad 45 000 nowych depozytujących graczy zrekrutowanych w 2009 roku - Ponad 6 milionów euro wypłaconych do affiliantów w 2009 roku. - Ponad 40 000 affiliantów zarejestrowanych w naszej sieci. - Ponad 40 partnerstw z najlepszymi iGamingowymi firmami. - Ponad 250 kampanii affilianckich dostępnych w różnych językach. - Co roczny 50% wzrost obrotu od ostatnich 5 lat. Powody by wybrać nas,Gambling Affilianton Link Do Rejestracji w Programie: http://www.gambling-affiliation.com/cpc/...fS-fOp4LY_ - Posiadamy doświadczenie wiodącej firmy w sektorze - Posiadamy najważniejsza sieć w sektorze, składajacą sie nie tylko z wyspecjalizowanych affiliantów ale takze z bardzo szerokiej sieci stron o charakterze ogólnym - Oferujemy wsparcie prawne zapewniające dobre relacje pomiędzy operatorami a affiliantami. - Posiadamy wlasny system trackingowy(namierzający) który pozwala śledzić wszystkie operacje (rejestracje,płatności) - Gwarantujemy współprace z niezależną firmą(żaden operator nie jest współudziałowcem Gambling Affiliation) która posiada dobre I pelne zaufania związki z affiliantami od ponad 4 lat. Affilianci / webmasterzy : Link Do Rejestracji w Programie: http://www.gambling-affiliation.com/cpc/...fS-fOp4LY_ Dostęp do najbardziej prestiżowych iGamingowych affiliacyjnych kampanii I generowanie przychodów swojego traffiku. Kliknij tutaj aby otworzyć konto affiliacyjne. Operatorzy iGamingowi : Możesz dołączyć do najważniejszej sieci partnerskiej iGaming w branży. Oprócz silnej ekspozycji i lepszej widoczność swojej marki (a to bardzo ważne w tym mocno konkurencyjnym świecie ) Zapewniamy szybką i zoptymalizowaną rekrutację graczy. Zarobki: Za każdą rejestracje w programie osoba która poleciła dostaje 25 Euro CPA, dodatkowo przychodzą zarobki z reklamy firm bukmacherskich. Moje zarobki z miesiąca sierpnia wypłacone bardzo szybko. ![]() ![]() ZAPRASZAM DO REJESTRACJI: http://www.gambling-affiliation.com/cpc/...fS-fOp4LY_ |
|||
|
Reklama
|
|
|
|
06-10-2010, 00:11
|
|||
|
|||
|
RE: Gambling Affilation - Sieć iGamingowa, duże zarobki
nie czaje na czym to wszystko mialoby polegac
|
|||
|
04-03-2011, 12:39
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-03-2011 12:43 przez freedollars.)
|
|||
|
|||
|
Jakie sa zasady przyznawania bonusu za rejestracje
Gdzie dokonuja przelewy? Zauwazyliscie ze duzo firm ma siedzibe na Malcie )
Proste zarabianie w internecie | Najlepsze programy |
|||
|
05-03-2011, 19:29
|
|||
|
|||
|
Przelewy na paypal lub moneybookers minimum 100 euro
Przedstawię Ci przykładowy bonus za rejestrację w Bet-at-home.com: -Rodzaj CPA -Wynagrodzenie 45 euro -standardowo rejestracja z twojego linka promocyjnego, osoba zarejestrowana musi wpłacić minimum 20 euro żeby zostało przyznane i zaliczone zwerbowanie. Oczywiście nie będę sie rozwodził który rodzaj werbowania jest lepszy CPA czy RS. Bo każdy ma swoje zdanie i wybierze co dla niego najlepsze. Jest dużo programów CPA, RS lub hybrydowe CPA + RS, ja osobiście korzystam z programów(Betfair, Betclic, Gamebookers, BAH) Dużo firm ma siedziby na Malcie bo tam jest bardzo liberalne prawo jeżeli chodzi o hazard. |
|||
|
07-03-2011, 00:28
|
|||
|
|||
|
Mam zapytanie do autora. Wiesz może jak wygląda sprawa z przelewem bankowym? Numer polskiego rachunku konta bankowego zawiera 26 znaków. Na stronie Gambling Affiliation jest ich 25. Z góry dzięki za pomoc
|
|||
|
07-03-2011, 09:15
|
|||
|
|||
|
Tutaj masz maila do polskiego konsultanta GA patrick@gambling-affiliation.com zapytaj jego, ponieważ ja zawsze wypłacam na moneybookers więc się nie orientuje.
Pozdrawiam |
|||
|
09-03-2011, 17:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-03-2011 17:51 przez freedollars.)
|
|||
|
|||
|
Ciekawi mnie czy nie bedzie konfliktu interesow, jesli juz jestem partnerem bet-at-home...
Jakich stron nie akceptuja? Proste zarabianie w internecie | Najlepsze programy |
|||
|
09-03-2011, 19:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-03-2011 16:20 przez Zaber.)
|
|||
|
|||
|
Nie ma konfliktu bo od GA dostajesz nowe własne linki promocyjne. I wtedy decydujesz czy używasz linków afiliacyjnych bezpośrednio od BAH czy pośrednictwem GA.
Akceptują wszystkie stronki Jeżeli miałbyś jakieś pytanka to pisz gg:4073175 |
|||
|
14-03-2011, 01:51
|
|||
|
|||
|
Pytanie odnośnie bet-at-home. Wystarczy wpłata min tego 20 Euro. Nasi zwerbowani gracze nie muszą tego obracać, abyśmy my dostali te 45Euro?
|
|||
|
14-03-2011, 09:31
|
|||
|
|||
|
"Aby prowizja CPA została przyznana, depozyt lub ich suma musi wynieść minimum 25€."
Tak pisze w GA czyli mój błąd bo podałem 20 euro Czyli depozyt. |
|||
|
14-03-2011, 15:05
|
|||
|
|||
(09-03-2011 19:10)Paveleks napisał(a): Nie ma konfliktu bo od GA dostajesz nowe własne linki promocyjne. I wtedy decydujesz czy używasz linków afiliacyjnych bezpośrednio od BAH czy pośrednictwem GA.No strony akceptuja wszystkie, ale mi odrzucili wszystkie kampanie do ktorych sie zapisalem. Ponadto ten Patrik to wogole nie odpisuje na maile.. Proste zarabianie w internecie | Najlepsze programy |
|||
|
14-03-2011, 17:12
|
|||
|
|||
|
To naprawdę nie wiem. Mi odpisuję w ciągu paru godzin.
Może dlatego że ja sam nie zarejestrowałem się w GA, tylko właśnie Pan Patryk sam się ze mną skontaktował i zaprosił do programu. Ale to chyba nie powinno być różnicy. Więc naprawdę nie potrafię tego stwierdzić, dlaczego tak jest. |
|||
|
15-03-2011, 12:39
|
|||
|
|||
|
Mi odpisał na pierwszego meila, na drógiego już nie. Może ma urlop czy coś
![]() Paveleks wiesz może jak się rozlicza Expekt ? W polu odnośnie tych aktualizacji statystyk jest wpisane "N/A" |
|||
|
15-03-2011, 16:07
|
|||
|
|||
|
Expekt w GA rozliczają w postaci RS 35%, czyli lepiej bo w programie zwykłym expekt dają 25%
Cytat:Mamy dla Państwa wyjątkową ofertę aż 35% revenue share dla wszystkich kampanii w Expekt. |
|||
|
15-03-2011, 18:10
|
|||
|
|||
|
Dzięki bardzo za odpowiedź. I jak jesteś zadowolony z członkostwa w GA? Ja zapisałem się na początku miesiąca i widzę, że można dobrze zarobić.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| aukcjekredytowe.pl PP na bloga, forum czy stronę- duże prowizje | michalch123 | 2 | 567 |
16-10-2011 02:21 Ostatni post: rachman |
|
| trade broker - nowa sieć afiliacyjna | wnuczek5 | 3 | 692 |
08-03-2010 21:16 Ostatni post: beg331 |
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: beztytuuhqu.jpg]](http://img259.imageshack.us/img259/9228/beztytuuhqu.jpg)
![[Obrazek: beztytuu1j.jpg]](http://img543.imageshack.us/img543/3990/beztytuu1j.jpg)

)