|
HyIP a paypal?
|
|
07-11-2010, 13:34
|
|||
|
|||
|
HyIP a paypal?
Witam. Czy istnieje jakiś hyip który akceptuje wpłaty z Paypala?
Interesowałaby mnie taka inwestycja... Wpłaciłbym pieniążki z PP, a wypłacił na np, LibertyReserve Pomagam w JSS-Triper (JustBeenPaid) Inwestycje 2% przez 75 dni. Więcej info na blogu: giddy.pl lub na GG: 41269307 |
|||
|
Reklama
|
|
|
|
07-11-2010, 14:03
|
|||
|
|||
|
RE: HyIP a paypal?
Wątpię, że w tej chwili jest jakiś (sensowny) hyip który akceptuje PayPala. Wymień się z kimś może, albo zajrzyj na stronkę opisaną w tym temacie
http://n-kasa.pl/Thread-zakup-e-waluty |
|||
|
12-11-2010, 02:19
|
|||
|
|||
|
RE: HyIP a paypal?
Nie istnieje bo paypal oficjalnie się sprzeciwia piramidom finansowym, a 95% hyipów to właśnie piramidy. Pomimo że paypal by był bardzo na ręke właścicielom hyipów zwłaszcza tych nieuczciwych, gdyż paypal nie chroni zakupów towarów niematerialnych. Czyli jeśli coś kupujesz wirtualnego, to nie masz szans wygrania roszczenia wobec sprzedawcy.
Alertpay jest bardziej łagodny w tej kwestii piramid podobnie jak LR dlatego wiele "hyipów" korzysta z ich usług. AP nie jest za często spotykany ze względu że admin nie może wypłacić całej z tamtąd zebranej sumy, i że administracja ap chroni użytkowników przed złodziejskimi procederami przez internet. Dlatego też roszczenia w stosunku do unitetrade nie są odrzucane i ludzie stopniowo otrzymują zwroty. LR podobnie nie chroni użytkowników, tak samo jak perfect money, tam właściciel hyipa może wszystko w każdej chwili wypłacić, i mieć w dupie wasze zgłoszone roszczenia. Nie otrzymacie zwrotów bo nie ma z czego. Dlatego jak ktoś się zastanawia nad wyborem procesora płatności to osobiście polecam AP. Fakt że za wpłate 150zł z konta pobrali mi 11zł ale przelew był w 1 dzień roboczy, i przynajmniej mam jakąś nadzieje że w przypadku błędnego ocenienia kondycji danego programu mam szanse na odzyskanie straconych pieniędzy. W tej chwili moje roszczenie w stosunku do ap jest w trakcie rozpatrzania jak tysiące innych. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Co myslicie o HYIP | shadoworama | 41 | 3,628 |
20-05-2012 21:30 Ostatni post: Malinart |
|
| Co to jest HyIP? | Zaber | 1 | 1,192 |
17-03-2010 17:36 Ostatni post: Koli |
|