Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odpowiedz Odpowiedz
Internet Marketing Group International
02-05-2009, 18:16
Post: #1
Internet Marketing Group International
IMGI
Nowa forma zarobku w internecie,wystarczy rejestracja nie trzeba nic kupować .Za poleconego 10 zł.Przez 2 miesiące zarobiłem ponad 800 zł
Nie wiem czy nie naruszę regulaminu jak powiem jaka to strona jak by co proszę pytać.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Reklama
02-05-2009, 21:53
Post: #2
 
thomas71 napisał(a):Nie wiem czy nie naruszę regulaminu jak powiem jaka to strona jak by co proszę pytać.
jak byś go przeczytał to byś wiedział Uśmiech

można pisać swoje reflinki ale tylko w pierwszym poście

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-05-2009, 13:19
Post: #3
 
Pokaż dowód wypłaty tych 800zł Uśmiech
Oczywiście screen ;)

Pomagam w JSS-Triper (JustBeenPaid) Inwestycje 2% przez 75 dni.
Więcej info na blogu: giddy.pl lub na GG: 41269307
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-05-2009, 17:10
Post: #4
 
mogę pokazać ale nie wiem jak to zrobić
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-05-2009, 17:39
Post: #5
 
robisz screena i dajesz na hosting zdjęć
link umieszczasz w poście Uśmiech
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-05-2009, 19:10
Post: #6
 
screena robisz przyciskiem na klawiaturze "PrtScSysRq" (print screen) Następnie otwierasz np. Painta, i Edycja > Wklej. Dalej zapisz jako, i wchodzisz na tą stronę: http://tinypic.com/
Przeglądaj, znajdujesz plik i klikasz prześlij teraz.
Po chwili masz link, który nam dajesz a na nim jest zdjęcie xD

Pomagam w JSS-Triper (JustBeenPaid) Inwestycje 2% przez 75 dni.
Więcej info na blogu: giddy.pl lub na GG: 41269307
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
17-05-2009, 12:53
Post: #7
 
na razie nie mogę wysłać linka bo jestem tu nowy

[ Dodano: 17 Maj 2009, 12:54 ]
[Obrazek: 2uyspd1.jpg] udało się
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
20-05-2009, 12:57
Post: #8
 
Może jakis szczególy na temat tego zarabiania??
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
14-06-2009, 12:10
Post: #9
 
thomas71 napisał(a):na razie nie mogę wysłać linka bo jestem tu nowy

[ Dodano: 17 Maj 2009, 12:54 ]
Obrazek udało się

Ale to jest tylko dowód poprzez statystykiw firmie. Pokaż dowód z banku na który wysłałaś kasę :lol: Poprostu :kasa:
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-07-2009, 02:12
Post: #10
 
no czerwiec gorszy ale i tak jest ponad 100zł

[ Dodano: 12 Lipiec 2009, 02:29 ]
dla wszystkich niedowiarków i zainteresowanych tym zarobkiem podaję szczegóły:

1.Z pewnej strony internetowej (zainteresowanym podaje na e-mail)należy wysłać zapytanie o pracę.
2.Po otrzymaniu wiadomości zwrotnej należy potwierdzić zgłoszenie.
3.następnie zostaje przesłane pierwszy link rejestracyjny przez który wymagane jest otworzenie konta w vw banku
4.Po podpisaniu umowy z bankiem otrzymuję się drugi link do systemu partnerskiego w którym trzeba się zarejestrować.Po rejestracji można zarabiać, otrzymujemy własną stronę z produktami finansowymi , za sprzedaż produktów otrzymujemy wynagrodzenie.Przykładowe prowizje :Konto ALIOR BANK-70zł,INTELIGO-50zł,kredyty 1-3%,
5.Działa także system poleconych za który otrzymujemy 10zł od łebka
6.prowizję otrzymujemy 25 każdego miesiąca na konto
prawda ze proste!!!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
12-02-2010, 14:36
Post: #11
RE: Internet Marketing Group International
ktoś inny się w to bawi i może potwierdzić jakieś wypłaty?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
15-02-2010, 11:21
Post: #12
RE: Internet Marketing Group International
I co z tym co to za strona wogóle '?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
15-02-2010, 12:47
Post: #13
RE: Internet Marketing Group International
kurde tyle kasy...
nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale to jest program partnerski banku, który płaci za to, że ktoś założył u nich konto?

[Obrazek: n49sol.jpg]
..:: - STRUKTURA CLIXSENSE - ::..
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
15-02-2010, 21:43
Post: #14
RE: Internet Marketing Group International
na to wychodzi wydaje mi sie ze kiedys cos podobnego bylo w m-bank tez placili za to ze sie ktos rejestrowal z polecenia
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-08-2010, 01:35
Post: #15
RE: Internet Marketing Group International
Czyli mamy jakieś wypłaty na konto ?

Pomagam w zarobieniu w buxach GG# 21680053 + oddaje 100% refback!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

zarabianie przez internet

Tasks