|
Jaki ebank?
|
|
19-07-2010, 13:30
|
|||
|
|||
|
Jaki ebank?
Jaki dobry bank internetowy możecie mi polecić? Już mówie że złodziejski paypal odpada.
ebiznes forum - forum o Internetowym Biznesie |
|||
|
Reklama
|
|
|
|
28-07-2010, 14:51
|
|||
|
|||
|
RE: Jaki ebank?
Dlaczego złodziejski ?
AlertPay Polecam. |
|||
|
28-08-2010, 01:40
|
|||
|
|||
|
Ja własnie polecam PayPal.
Ale skoro tak to najlepiej juz wlasnie AlertPay |
|||
|
22-09-2010, 00:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-09-2010 17:21 przez Zaber.)
|
|||
|
|||
|
To chyba zależy gdzie chcesz tym płacić - generalnie dobry jest Liberty Reserve, bo jest zdecydowanie taniej niż u konkurencji. Do tego w dziale HYIP/systemy płatności znajdziecie polskiego exchangera - polecam się zapoznać
My Traffic Value - opisy ważne informacje |
|||
|
18-11-2010, 21:05
|
|||
|
|||
|
Paypal: Co jest darmowe, jest gówniane!
minusy: - nie ma systemu ochrony kupujących dobra wirtualne (internetowi oszuści są bezkarni! jeśli zainwestujesz w scam, nie masz jakiejkolwiek szansy na odzyskanie kasy) - blokuje konta wielu uczciwum buxom, programom (często o nienagannej opinii!) - płatne konta dla biznesu - nie akceptuje niektórych kart visa, np tej z mbanku! plusy: + powszechność jako system płatności + brak prowizji za przelewy + polski interfejs oraz support minusy/plusy - zależne od punktu widzenia i sytuacji +/- nie akceptuje hyipów, piramid finansowych, oraz większości buxów (które nie są zarejestrowanymi firmami) +/- czas odzyskania kasy w przypadku zablokowania na koncie wynosi 90-180! +/- do weryfikacji konta potrzeba konta bankowego/karty Podsumowanie: Taniej nie znaczy lepiej!, i to co tanie jest gówniane! Alertpay: Płacisz za wszystko, ale jest bezpieczniej! minusy: - płatne przelewy prowizje itd - brak polskiego interfejsu, wymaga znajomości angielskiego przynajmniej podstawowej plusy: + dosyć powszechny, ilość zadowolonych użytkowników ciągle rośnie + darmowe upgrade'y konta + akceptuje wszystkie karty kredytowe (mbank itp) + szybkie wpłaty i wypłaty z konta bankowego (1 dzień roboczy) mbank -> pko + gardzą oszustami internetowymi, jeśli jest gdzieś szansa na odzyskanie kasy ze scamu, to właśnie na ap! + są limity które nie pozwalają wypłacać ogromnych sum przez oszusta, przez co nie może zamknąć strony i się zapaść z kasą pod ziemie. plus/minus: +/- do weryfikacji potrzeba tylko nr tel komórkowego +/- akceptują piramidy finansowe, hyipy i inne nie zawsze uczciwe interesy. Takie jest moje zdanie na temat tych 2 systemów płatności, Pozostałe takie jak Liberty Reserve, wyglądają jak AP, może i są tańsze, ale poziom zabezpieczeń przed oszustami internetowymi mają taki jak na PP, czyli żaden. Jeśli inwestujesz przez LR, to w razie upadku serwisu tracisz wszystko, bo złodziej może w każdej chwili wypłacić całą sumę pieniędzy, i sie zapaść pod ziemie. |
|||
|
21-07-2011, 16:43
|
|||
|
|||
|
Jak dla mnie najlepszy jest MooneyBookers. Co prawda troszkę drogi, ale bardzo bezpieczny i wygodny.
|
|||
|
26-07-2011, 14:04
|
|||
|
|||
|
Wiecie w sumie się nie zastanawiałem nad tym co będzie lepsze ale jak przeczytałem posty na necie to rzeczywiście alertpay wypada lepiej niż paypal... Ale jak na razie nie narzekałem na PayPal. Nic nie szkodzi założyć konto i na AP.
|
|||
|
26-07-2011, 15:18
|
|||
|
|||
|
Ap jest gorsze. Przy wypłacie pieniędzy ka konto bankowe pp nic nie bierze a ap coś tam ściąga
INWESTUJ PIENIADZE PROSTO Z PAYPAL
|
|||
|
26-07-2011, 15:50
|
|||
|
|||
|
Ale podobno obroty pieniążkami są lepiej zabezpieczone. AP pobiera opłaty ale poniżej jakiejś tam kwoty...
|
|||
|
17-08-2011, 09:36
|
|||
|
|||
|
mbank ?
|
|||
|
Wczoraj, 17:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Dzisiaj 14:42 przez Zaber.)
|
|||
|
|||
|
Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo to Skrill (kiedyś znany pod nazwą moneybookers) bije wszystkich o głowe jedank dla jednych jest to plus , dla innych minus ponieważ trzeba im wysylać skany dokumentów w celu weryfikacji itp.
Jeżeli chodzi o opłaty i prowizje jest to żecz indywidualna - wszystko zależy od tego do czego nam potrzebne konto (ktoś wpłaca pieniądze np z buxów ,a ktoś kupuje na aukcjach) |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: xfwcs3.jpg]](http://xfwcs.com/imag/xfwcs3.jpg)