Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odpowiedz Odpowiedz
Kilka pytań początkującego
19-09-2011, 19:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-09-2011 19:30 przez Golden.)
Kilka pytań początkującego
Cześć ;) Dopiero zaczynam przygodę z zarabianiem w sieci i mam do was kilka pytań.

1. Gdzie mogę znaleźć informacje na temat Bemabux? Zainteresował mnie, ponieważ widzę, że jest dużo wypłat z niego w tym miesiącu.
2. Jakie buxy polecacie na start (wypłacalne, proste i zrozumiałe w obsłudze)? Na razie zacząłem od LysValley, ale przydałoby się trochę więcej ;)
3. Czy PTU jest opłacalne? Bo z tego co wiem, to pliki muszą być pobieranie/wyświetlane a z tym by był u mnie problem.
4. Czy konto na PayPalu musi być na osobę pełnoletnią? - już znalazłem odpowiedź Uśmiech

Z góry dziękuję za pomoc ;)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Reklama
19-09-2011, 21:34
RE: Kilka pytań początkującego
Info o BemaBux - jest juz na Forum. Płaci.
Jeszcze spokojnie mogę polecić Ad-Lantis - pierwsza wypłate ma i zbieram na kolejną. Tu bez inwestycji można wypłacic tylko 5,2 $, ale idzie szybko i jest to naprawdę fajny Bux.
Klikam jeszce w YimBux, Buxland i wiem, że płacą. - info o nich jest też na Forum.

[Obrazek: ban468_pl.gif]

http://www.lotomap.com/en/signup.html?uid=1153
20-09-2011, 09:25
(19-09-2011 19:22)Golden napisał(a):  3. Czy PTU jest opłacalne? Bo z tego co wiem, to pliki muszą być pobieranie/wyświetlane a z tym by był u mnie problem.

PTU jest oplacalne, wystarczy przejzec siec i zobaczyc jakie niektorzy wyplaty maja. Pliki musza byc pobierane, a nie wyswietlane. Programy placa za pobranie. Trzeba tylko wiedziec co wrzucac i jak innych zachecic do sciagania. Poniewaz jestes mlody, to polecam znalezc kogos, kto w zamian za Twoj zapis da Ci liste for, gdzie mozna promowac swoje pliki i pomoze w pierwszych krokach.
20-09-2011, 15:34
Z czystym sercem mogę polecić Clixsense. Chyba najlepszy obecnie ptc na rynku.
Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej na ten temat, kliknij w moją stopke Uśmiech

[Obrazek: n49sol.jpg]
..:: - STRUKTURA CLIXSENSE - ::..
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz Odpowiedz