|
mBank ekonto
|
|
07-10-2009, 20:39
|
|||
|
|||
|
mBank ekonto
Witam chciałbym się zapytać jak założyć ekonto w mBanku nie mając 18 LAT.
Zapytacie po co e-konto jak dla nieletnich jest konto izzy bez problemowo itd. Też bym tak zrobił ale nie teraz. Obecnie mam skończone 17 alt do 18 alt brakuje mi 4 miesiące , mam dowód osobisty który będzie aktywny 5 alt. Czyli nie muszę wymieniać.itd. I jak to zrobić rok urodzenia zmienić z 92 na 91 czy co bo już miałem kiedyś założyć tam konto 2 miesiące temu ale jakoś odpuściłem sobie a do zarabiania w internecie(robienia ,odbierania pieniędzy) jest konieczne i potrzebne konto bankowe. Tak więc słucham pomysłów co robić by to jednak konto założyć.
|
|||
|
Reklama
|
|
|
|
08-10-2009, 19:36
|
|||
|
|||
|
RE: mBank ekonto
Nie rozumiem...Dlaczego nie mozesz zalozyc izzy i za 4 miesiace zmienic na ekonto ?
20% poleconego, wypłata 15$, akceptacja na polskich forach |
|||
|
08-10-2009, 22:27
|
|||
|
|||
|
Może dlatego, że nie można zamienić - przejść z tym samym numerem? = konieczność zmian w formularzach.
Wyjście wersja 1: załóż teraz izzy i potem ekonto, nic nie tracisz (poza składaniem wniosku i trochę czasu) - wiem, że tak nie chcesz. Wersja 2: w części programów umowę generujesz dopiero przy chęci wypłaty i wtedy podajesz nr konta, zawsze możesz poczekać z wypłatą, szczególnie, że powyżej 200 zł bardziej się opłaca (mniejszy podatek). Odradzam kłamanie przy dacie urodzenia, w końcu podajesz nr dowodu i konsultant powinien sprawdzić dane, poza tym piewsze 6 cyfr PESEL to data ur (odpowiednio rok, mies, dzien). Jakbyś zakładał konto, to hmmm... sygnaturka Pozdrawiam A.
|
|||
|
09-10-2009, 11:10
|
|||
|
|||
|
Czyli jestem w dupie mam czekać 4 miesiące tak
Bo matka nie chce mi założyć tego izzy mówi ,ze wkładam ją w jakieś problemy. Trzeba była założyć sobie konto jak miałem 14 lat jak koledzy sobie robili i sobie oszczędności trzymali. Eh jakisz to człowiek głupi i nie pomyślał no trudno. Myślałem ,ze coś wykmininimy razem a tu zooooooooonk przez duże O
|
|||
|
09-10-2009, 13:14
|
|||
|
|||
|
No jak nie masz zgody rodzica, to rzeczywiście klapa. Przeglądałam oferty innych banków, ale nawet jak mają konta dla osób <18 r.ż., to też wymagają zgody opiekuna prawnego.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

![[Obrazek: 1_1326664721_582_gifik.gif]](http://images.get3.eu/userimages/registered/1_1326664721_582_gifik.gif)

Pozdrawiam A.