Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odpowiedz Odpowiedz
Moim zdaniem: Czy warto klikać a Polskich Programach ?
19-09-2011, 11:26
Moim zdaniem: Czy warto klikać a Polskich Programach ?
CZY WARTO KLIKAĆ?

Warto.
Warunek 1 – zapisujesz się do kilku programów.
Warunek 2 – jesteś cierpliwy
Warunek 3 – powoli (albo szybko) zbierasz Poleconych
Warunek 4 – nie liczysz (przynajmniej na początku) na ogromne zyski

Jeśli ktoś Wam opowiada, że z klikania, czy z Surfbarów kupił sobie po roku Ferrari – Łże w żywe oczy !
Jeśli natomiast mówi, że „dobija” sobie co miesiąc pieniądze na paliwo do tego Ferrari – całkiem możliwe!
Kolega wszystkie pieniądze z klikania i Surfbarów wrzucał przez rok na jedno, specjalnie w tym celu założone konto i na wakacje uzbierał całkiem pokaźną sumkę.

Codziennie odbierasz pewną ilość płatnych maili.
Na stronach Programów dodatkowo są jeszcze płatne i konkursowe kliki.

Kwoty są groszowe, ale „ziarnko do ziarnka i zbierze się…”
No właśnie, czy się zbierze?
W miesiącu sam klikając jesteś w stanie w każdym programie „wyklinać” kilka złotych.
Jeśli masz grupę Poleconych – kwotę tę zdecydowanie powiększasz.

Mi, przy zapisie do ok. 15 programów zajmuje to niecałą godzinkę w ciągu dnia.

Jest kilka Programów, gdzie nie otrzymujesz maili, tylko musisz pofatygować się na ich stronę. Z reguły są to programy zagraniczne i one płacą nieco lepiej niż krajowe.

Ogólnie – Co trzeba mieć, aby zarabiać w ten sposób?

- kompa z dostępem do netu
- e-mail (wp. onet czy gazeta – odpadają – odrzucają maile z firm reklamowych, musi być to gmail.com, tlen.pl czy o2.pl )
- konto bankowe (do wypłaty środków, można takowe założyć po ukończeniu 13 lat)
- konto np. PayPal (jeśli chcemy zarabiać w firmach zagranicznych)
- trochę samozaparcia

Na początek proponuję zacząć od firm polskich, żeby zorientować się, jak to działa. Potem rejestracja w firmach zagranicznych będzie łatwiejsza – zasady są takie same a formularze podobne (przydaję się znajomość języków obcych, ale czasem „tłumacz gogle” w zupełności wystarcza).

No dobrze, może cos przeoczyłem, ale chyba nic ważnego. ;)

Aha, "klikam" od ponad roku i, moim zdanie, obecnie najbardziej opłacalne sa programy adminki Netele (AdBiznes, Click.Mail, ForsaPL, LuckyMails, Złotóweczka), potem programy Pampersa (ZielonyMail, Imperium Reklamy, Swiat-Reklam, PulsReklamy) i dopiero za nimi jest cała reszta.

Ja w zasadzie tylko czytam przychodzace maile. Na strony Programów wchodzę sporadycznie (brak czasu), ale klikając płatne linki, czy wykonując płatne zadanie też mozemy powiększyć swoje dochody.

Pozdrawiam i zyczę duuzych zarobków :bye:

[Obrazek: ban468_pl.gif]

http://www.lotomap.com/en/signup.html?uid=1153
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Reklama
20-09-2011, 10:03
RE: Moim zdaniem: Czy warto klikać a Polskich Programach ?
Niby wszystko ok, bo zakladam, ze gdyby nie GP, to komputer i tak bylby wlaczony. Wiec pradu nie wliczam w koszty. Samodzielne klikanie, to prawda, groszowe sprawy. Jednak wez pod uwage, ze o poleconych wcale nie jest tak latwo. Ilu poleconych masz? Ile wpada Ci z jednej reklamy? No i wez pod uwage, ze w kraju 38 mln tylko niewielki margines trudni sie dorobkiem w GP. Czyli ile osob wychodzi? Mam staz w GP dosc duzy, teraz za reklame jak wpadnie Ci 5 poleconych to jest ok. Jesli 15 to bardzo dobry wynik. Ale kiedys to byl wynik marny. Kolejna kwestia to ich zaangazowanie - obecnie szybko sie zniechecaja. Pamietam kiedys to byl naprawde niezly interes. Wyobraz sobie konto w IR z ponad 700 poleconymi, z czego 500 bylo aktywnych. Teraz jest naprawde marnie z tym, wiec po co ograniczac sie do tylko polskiego rynku? Jesli promujesz program anglojezyczny, trafia na zupelnie wiekszy rynek, co za tym idzie wiecej poleconych mozesz miec.

Czy namawiam do zaprzestania klikania w polskich programach? Nie, poklikac mozna, ale PTRy to juz nie jest to co bylo kiedys. Obecnie nie klikam w zadnym polskim programie, a z PTRow pozostalo mi tylko 4 programy, z czego 2 odpadna jak tylko uciulam na wyplate. Idzie ciezko, bo z siatki poleconych juz chyba nikt nie jest aktywny, a klikanie w te pare groszy to juz nie dla mnie.

Czy to oznacza, ze wogole mozna przestac klikac i cala ta zabawa sie nie oplaca? Nie, w zadnym wypadku. Mozna zarobic w sieci, ale trzeba znalezc nisze, ktora zapewni wysokie dochody. Obecnie bardziej zalezy mi na czasie, dlatego interesuja mnie programy ktore zapewniaja dochod a nie wymagaja duzej ilosci czasu. Sa takie programy, jednak najpierw trzeba zrozumiec istote ich dzialania oraz mozliwosci jakie daja. A do tego wymagana jest wiedza i doswiadczenie.
20-09-2011, 10:16
Sporo w tym racjie, ale ja mam spora grupe poleconych. Jesli nie liczysz na kokosy i klikasz reklamki "przy okazji" pracy na kompie - nie jest źle.

Ja w ogóle nie jestem zainteresowany wypłatą - tylko doładowania telefonu i reklama.

I to, moim zdaniem, ma sens.

Ten post był raczej skierowany do osób zaczynających zarabianie w necie a od czegos trzeba zacząć......

[Obrazek: ban468_pl.gif]

http://www.lotomap.com/en/signup.html?uid=1153
20-09-2011, 16:12 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-09-2011 16:59 przez Wii8.)
Dla pewnej grupy początkujących jest to dobry poradnik.

Jednak ja podobnie jak monk7 mam już dość duży staż w gptr, ptc ... i również szukam innych, mniej absorbujących czas, metod zarobku.

Edit:

Znalazłem fajną prezentacje na temat klikania:
http://www.youtube.com/watch?v=JX8yUDbXI...embedded#!

[Obrazek: n49sol.jpg]
..:: - STRUKTURA CLIXSENSE - ::..
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
21-09-2011, 16:35
Dwa lata temu mialem podobne podejscie, faktem ze z buxow mozna bylo co nieco wyciagnac, wtedy bylo latwiej o poleconych.
Z polskich programow kilka miesiecy mialem darmowe doladowania telefonu. Obecnie to poza kilkoma programami, to nawet admini klada daszek na uzytkownikow... Obecnie to warto zajac sie programami partnerskimi, bo one jeszcze daja gwarancje wyplat, (oczywiscie mowie o firmach z krwi i kosci, a nie jakis wirtualnych ktore co chwila sie pojawiaja, zeby wciskac jakies ebooki o tym jak zarabiac fortune w kilka sekund).

Proste zarabianie w internecie | Najlepsze programy
21-09-2011, 20:53
Dawno nie bawilem sie w upload, gdyz mam neta z limitem. Jak wyglada teraz kwestia zarobku tam? Jak to idzie? Bo kiedys, to miesiecznie dwucyfrowe kwoty mozna bylo wyciagnac.

A co do programow partnerskich, nie wchodze w to. Po pierwsze, musisz poswiecic czas na stworzenie fajnej strony, po drugie musisz sie nameczyc z SEO aby miec w miare fajna pozycje u wujka G. Dopiero wtedy mozna myslec o wyciagnieciu kasy z tego. Jak punkty 1-2 spelnione, to owszem, fajnie mozna jeszcze zarobic.
22-09-2011, 17:18
Obecnie jak wejdziesz na liste wyplat to niektorzy mieli trzycyfrowe kwoty wyplat co tydzien z uploadu. Ale to jest jak z seo, trzeba poswiecic duzo czasu na promocje na roznych warezach. No i wiedziec co wrzucac do sieci....

22-09-2011, 22:28
No ale przy cyfrowej kwocie co tydzien, to daje zakladajac najnizsza kwote 3cyfrowa, po miesiacu 400$ czyli ponad 1300PLN, czyli wyplata. Jesli poswieci sie czasu powiedzmy tylko troche, ale przez dluzszy okres, to moze byc i druga pensja. Jak tylko przejde na nielimitowany internet, to biore sie za upload.
27-09-2011, 16:47
Trzeba mieć pomysł na upload. Nie wrzucać byle czego, a szczegolnie plików chronionych prawami autorskimi. Dobrym pomysłem jest uploadować roznego typu pliki wspomagajace gre (nie mowie o haxach) i umieszczac je gdzieś na zagranicznych forach.
28-09-2011, 11:19
i tak przeszlismy od klikania w polskich programach do uploadu;) A tym to juz zajmuje sie inny dzial forum...

02-10-2011, 21:37
No to przeciez dyskusja zamarla ;) Widac nikt nie ma wiecej do dodania w temacie klikow w polskich programach.
01-02-2012, 12:22
czyżby aż tak źle było z tym polskim gtpr? A ja myślę, że wszystko zależy od oczekiwań i przedsiębiorczości. Jak ktoś zbuduje potężną siatkę poleconych, to pewnie może te parę groszy zarobić. Ale to wymaga sprytu, czasu i determinacji.

[Obrazek: banner.gif]
Odpowiedz Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

zarabianie przez internet

Tasks