Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odpowiedz Odpowiedz
Nazwa PKO i IBAN.
03-11-2011, 17:18 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-11-2011 17:38 przez Voltrux.)
Nazwa PKO i IBAN.
Chcę powiązać konto na PayPal z kontem w banku, ale nie wiem jaką nazwę podać na PayPal?
Chodzi mi o nazwę banku PKO.
I jaki jest IBAN banku PKO?
EDIT:
Niby to zrobiłem, ale na koniec wyskoczyło:
Po upływie 2-3 dni sprawdź, czy na wyciągu z rachunku bankowego w trybie online widnieją dwie wpłaty od firmy PayPal. Jeśli nie masz dostępu do rachunku bankowego przez Internet, poczekaj na otrzymanie wyciągu pocztą.
Zaloguj się do konta PayPal i wprowadź obydwie kwoty.

O co chodzi z tym "wprowadzaniu obydwu kwot"?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Reklama
03-11-2011, 21:32
RE: Nazwa PKO i IBAN.
Chodzi o to, że oni wysyłają ci np: 10 groszy i 20 groszy. Ty wchodzisz już nie pamiętam gdzie i wpisujesz jakie ci wysłali, jeśli będzie się zgadzało to powiążą twoje konto z PP.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
22-11-2011, 14:36
RE: Nazwa PKO i IBAN.
szukasz w histori transakcji na swoim koncie bankowym kwoty jakie otrzymałeś od paypal - później na paypal wchodzisz tam gdzie poddajesz się weryfikacji i wprowadzasz otrzymane kwoty - kolejność nie ma znaczenia

dodam iż teraz weryfikacja na paypal jest banalnie prosta - kiedyś było to znacznie trudniejsze i nie każdy dokonał weryfikacji tak jak dzisiaj może dokonać jej każdy mający konto bankowe

http://xfwcs.com/?ref=GOBLIN - INWESTUJ WPROST Z KONTA PAYPAL I ZARABIAJ
ZAPRASZAM DO KORZYSTANIA Z OFERTY REFBACK W TYM SERWISIE OFEROWANEJ NA TYM FORUM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

zarabianie przez internet

Tasks