Ocena wątku:
  • 8 Głosów - 2.88 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odpowiedz Odpowiedz
Złote Myśli
16-06-2009, 09:48
Złote Myśli
Wstęp:
Złote Myśli to polski program partnerski w którym zarabia się na sprzedaży ebooków. Jest to jeden z najpopularniejszych programów partnerskich w Polsce. Plusem tego programu jest to, że pasuje do każdej strony, ponieważ oferta Złotych Myśli jest bardzo rozbudowana, a ebooki mają różną tematykę pasującą do każdego serwisu. Każdy z nas otrzymuje aż 40% od ceny każdego sprzedanego ebooka. Warto dodać, że Złote Myśli są uznanym centrum ebooków i sprzedawane przez nas ebooki stoją na bardzo wysokim poziomie. Uczestnictwo jest oczywiście bezpłatne, a zarabiać w programie może każdy z nas.

ZAPIS:

Aby zapisać się do tego programu partnerskiego kliknij na zapisz się (lub na banner na dole strony) i wypełnij formularz. Obsługa i samo zarabianie w tym programie partnerskim jest dziecinnie proste, Ty tylko umieszczasz link do ebooka (swój specjalny link który dostaniesz po zalogowaniu) na swojej stronie i możesz do niego dodać opis jaki chcesz, okładkę 2D i 3D (które będziesz miał dostępne w panelu) itp. Wszystkie statystyki, ilości sprzedanych ebooków, prowizje i pozostałe informacje będziesz miał przedstawione w swoim koncie. Program partnerski Złote Myśli wypłaca zarobione pieniądze na konto bankowe (np. mBank, Inteligo lub inne konto).

[Obrazek: zlotemysli.gif]

Lepsze zarobki:
Pamiętaj oczywiście o dobraniu odpowiednich (tematycznie) ebooków dla swojej witryny. Zwiększa to prawdopodobieństwo zakupu tego ebooka, musisz go przedstawić w przejrzysty i dopasowany sposób. Pamiętaj także, że nie możesz umieszczać zbyt dużej ilości ebooków, bo to także odstrasza internautów.

Zapraszam do rejestracji i zapoznania się ze sposobami sprzedaży e-booków oraz książek.

Zostań infobrokerem - zarabiaj na informacji!
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Reklama
16-06-2009, 14:01

Polecam naprawdę można dużo zarobić. Praktycznie jedyny program partnerski oferujący tak wysoką prowizję za sprzedaż produktów. Książki, które są sprzedawane w Złotych Myślach, posiadają idealny temat, na który jest bardzo duży popyt. Mianowicie rozwój osobisty, zarabianie, psychologia ;) . Do tego oferują bardzo dużą, zupełni darmową wiedzę na temat sprzedaży oferowanych produktów w internecie. Warto się zarejestrować i spróbować swoich sił. Gdyby ktoś miał jakieś pytania co do działania w tym pp z chęcią spróbuje odpowiedzieć :D .
16-06-2009, 14:02

Ja mam jedno pytanie, ile zarabiacie na PP? Uśmiech
Np. w tej Firmie, miesięcznie...?

Pomagam w JSS-Triper (JustBeenPaid) Inwestycje 2% przez 75 dni.
Więcej info na blogu: giddy.pl lub na GG: 41269307
Znajdź wszystkie posty użytkownika
16-06-2009, 14:08

Specjalnie się za zarabianie w tym pp nie brałem, bo tematyka mojej strony nijak się ma do Złotych Myśli, ale z tego co widzę w profilu zarobki partnerów, którzy "coś robią" w stronę zarabiania to ok. 800 złotych miesięcznie. Najlepszy partner w minionym miesiącu zarobił "zaledwie" trochę ponad 2 100 złotych. Chociaż sam na tym jeszcze nie zarabiam (mam zamiar zacząć niedługo) to mogę każdemu polecić ten pp, ponieważ jest jednym z najlepszych w Polsce ;) .
16-06-2009, 14:13

Kurde ;P Może i zacznę ;D Ale jakoś nie widzę tutaj przyszłości (pewnie mi się wydaje) ale kto kupuje takie rzeczy? :D

16-06-2009, 14:39

Przyszłość jest i to wręcz świetlana ;) . Według mnie oczywiście. Kto kupuje? Ludzi, którym to sprzedaż znajomi, użytkownicy forum, internauci itp. W skrócie polega to na tym:
-Masz stronę, forum, blog, który odwiedza kilkadziesiąt lub więcej osób.
-Na takiej stronie umieszczasz artykuły na temat ebooków, recenzje.
-W tym artykule czy recenzji podajesz link do zakupu danej książki.
-Osoba zainteresowana czyta pełna ofertę i kupuje książkę.
-Ty dostajesz 40% z ceny zakupionej książki swojej prowizji.
To jest tylko jeden z bardzo wielu sposobów na zarabianie w pp. Jeżeli chcesz poznać jakieś inne zarejestruj się z ZM (Złote Myśli) i poczytaj porady od założycieli programu (bardzo wiele ciekawych i przydatnych informacji).
Piękno pp polega na tym, że Ty namęczysz się pisząc recenzje, a ona będzie na Ciebie zarabiała przez cały czas 24 godziny na dobę ;) . Dodam, ze zarabiać w pp wcale nie jest łatwo. Trzeba się nieźle natrudzić, żeby zacząć zarabiać konkretne sumy, ale potem wszystko idzie z górki i otrzymujemy wypłaty nie robiąc praktycznie nic ;] .
16-06-2009, 14:52

michalSwiat napisał(a):Kto kupuje? Ludzi, którym to sprzedaż znajomi, użytkownicy forum, internauci itp.
ale ciężko jest pewnie coś takiego sprzedać
z moich znajomych pewnie nikt by nie wziął, a z użytkowników forum to dużo też by nie zarobił

16-06-2009, 15:04

Masz tylu potencjalnych klientów ile ludzi w Polsce ma dostęp do internetu ;) . Łatwo nie jest, ale jak już wspomniałem jak się zacznie to idzie dalej lekko.
16-06-2009, 15:12

to tak jak z reklamowaniem forum
tyle ludzi może być na forum ile ludzi w Polsce ma dostęp do internetu Uśmiech
a zobacz sobie ile ludzi mamy i ile forum istnieje, teraz podzielić to jeszcze kilka razy bo wiadomo że na forum szybciej się ktoś zarejestruje niż coś kupi :P
na tym można zarobić ale na prawdę trzeba dobrze reklamować i na wyniki trzeba trochę poczekać

16-06-2009, 15:25

hrhr można zarobić Uśmiech ja od niedawna zaczalem przedawać ksiązki na allegro Uśmiech) jak narazie 3 sprzedałem i zarobiłem na tym 21 zł z groszami :P

taki przykład wam podam z maila:

"
Cześć, Artur

Z przyjemnościś informuję Cię, że dosłownie przed sekundą jeden z
Klientów, których nam poleciłeś w ramach kampanii 1, dokonał zakupu...

...a nasz system automatycznie naliczył Ci prowizję (bezpośrednia 25%)!
Tym razem jest to dokładnie: 7,54 PLN za zamówienie nr ******-*******

Moje gratulacje. Uśmiech

Klient kupił:

- 1 sztuk(i) "nie zdradze tytułu :PPPP:D:D:D" (wersja drukowana)

Klient wykorzystał w zamówieniu:

Klient zaplacił za zakupy 39,00 PLN netto (czyli po odjęciu podatku VAT,
przysługujących mu rabatów i wykorzystanych kuponów oraz Złotych
Punktów). Jako podstawa prowizji pozostało 18,85 PLN

Pozdrawiam serdecznie,
"

Minimum do wypłaty 50 zł Uśmiech

Naprawde polecam Uśmiech

O tym jak sprzedawać na allegro moge opisać na PW oczywiscie jezeli zarejestrujesz sie z mojego reflinku :PP

16-06-2009, 16:12

PW poleciało ;)
Ciekawi mnie ten program... A ile już zarabiasz? Uśmiech czasu dokładnie :D

16-06-2009, 16:19

Czy na allegro można sprzedawać ebooki? Wydaje mi się, że raczej nie. Chyba że są wypalone na płycie CD, czego sprzedając ebooki z pp nie można zrobić ;) . Znalazłem nawet link z artykułem dotyczącym tego tematu:
http://partner.ebiznes.org.pl/ksiazki,allegro.htm
16-06-2009, 16:30

jak nie można sprzedawać na allegro to ciężko będzie znaleźć kupca Uśmiech

16-06-2009, 19:05

michalSwiat napisał(a):Czy na allegro można sprzedawać ebooki? Wydaje mi się, że raczej nie. Chyba że są wypalone na płycie CD, czego sprzedając ebooki z pp nie można zrobić ;) . Znalazłem nawet link z artykułem dotyczącym tego tematu:
http://partner.ebiznes.org.pl/ksiazki,allegro.htm

hehehehe a znasz powiedzenie: Polak potrafi? :D

18-06-2009, 11:53

fadziq, Jak tobie to się udało?? :S
Odpowiedz Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

zarabianie przez internet

Tasks