|
Zarabiaj dodatkowo 7-10 zl miesiecznie !
|
|
15-08-2010, 00:05
|
|||
|
|||
|
Zarabiaj dodatkowo 7-10 zl miesiecznie !
Specjalna oferta ! Zarabiaj więcej zapisując się do wybranych firm opisanych na stronie ! Wystarczy że zapiszesz się z mojego reflinka, napiszesz maila a premia zacznie być naliczana ! Zapiując się do tych programów zarabiasz więcej : ONbux Zarabiasz dodatkowo 1gr za każdy klik w reklamę ! TwitBux - Zarabiasz dodatkowo 1gr za każdy klik w reklamę ! IcoBux - Zarabiasz dodatkowo 1gr za każdy klik w reklamę ! FoxBux - Zarabiasz dodatkowo 70% z tego co dla mnie zarobisz ! MoneyBux - Zarabiasz dodatkowo 70% z tego co dla mnie zarobisz ! BuxIsm - Zarabiasz dodatkowo 70% z tego co dla mnie zarobisz ! WarpBux - Zarabiasz dodatkowo 70% z tego co dla mnie zarobisz ! ROUbux - Zarabiasz dodatkowo 0.5 gr za każdy klik w reklamę ! EroBux - Zarabiasz dodatkowo 0.3 gr za każdy klik w reklamę ! 92bux - Zarabiasz dodatkowo 0.2 gr za każdy klik w reklamę ! SunnyPTP - Zarabiasz dodatkowo 20gr za 1000 punktów które dla mnie zarobisz (poziom poleconych dla I poziomu wynosi 40%) Zarabiaj więcej dzięki mojej ofercie ! Regulamin Aby korzystać z oferty należy wysłać mail na adres earn-net@o2.pl lub napisać na gg: 7634357. W wiadomości musi się znaleść lista programów w których chcesz zarabiać z oferty, oraz twój nick w tych serwisach. Przykład: " Witaj, chcę skorzystać z oferty, serwisy do których się zapisałem to: ONbux, TwitBux, IcoBux, FoxBux, MoneyBux, BuxIsm, WarpBux, ROUbux, Erobux, 92bux oraz SunnyPTP. W każdym mój nick to przemo205, mój adres paypal na który chcę otrzymywać wynagrodzenie to: przemo205@gmail.com Pozdrawiam." Wypłata zarobków na początku każdego miesiąca - bez minimum, lub na żądanie jeśli zarobiłeś minimum 1PLN. Pieniądze wypłacam na paypal W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać na maila lub gg. Oferta ma ograniczoną ilość miejsc ! |
|||
|
Reklama
|
|
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości